Antena 3 CNN Horoscop Va pica sau nu guvernul PNL? Ce spun astrele şi cum va fi perioada următoare

Va pica sau nu guvernul PNL? Ce spun astrele şi cum va fi perioada următoare

Din punct de vedere astral, intrăm într-o zonă foarte agitată, cu alegeri în Marte retrograd şi o moţiune de cenzură care va avea loc curând, în urma căreia guvernul ar putea cădea.

Va pica sau nu guvernul PNL? Ce spun astrele şi cum va fi perioada următoare
Sursa foto: Antena 3
de Milena Niță    |    22 Aug 2020   •   18:55

Consultanţii în astrologie spun că perioada care urmează nu este una tocmai bună, având în vedere că urmează săptămâni agitate, cu planete mari retrograde.

"Intrăm într-o zonă foarte agitată, teoria spune că o să fim puţin mai frustraţi, nervoşi din diverse motive. E o perioadă în care vor fi şi planetele mari retrograde, deci vom avea motive pentru care să stăm să ne întrebăm dacă e bine ce facem şi încotro ne îndreptăm.

Dezideriu: În 2-3 săptămâni maxim, vom avea foarte multe piedici

În 2-3 săptămâni maxim, vom avea foarte multe piedici şi va trebui să învăţăm din asta, de ce nu e în regulă, ce trebuie modificat, pentru că fiecare planetă retrogradă ne trimite înapoi.

Luna nouă în Leu înseamnă că dăm drumul la iniţiative, la acţiune. Va fi o perioadă ceva mai complicată, de la începutul lui septembrie vom începe să ne agităm, fiecare va avea senzaţia că este în regulă să facă ceva", a spus consultantul în astrologie Dezideriu, sâmbătă, la Antena 3.

Va pica sau nu guvernul?

În plan politic, Dezideriu spune că totul va fi pe reacţie imediată, politicienii ar putea vorbi fără să gândească, iar în ce priveşte moţiunea de cenzură care urmează, "la cum se mişcă lucrurile acum, e foarte discutabil", a precizat consultantul în astrologie.
 

×
Subiecte în articol: dezideriu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close