Antena 3 CNN Horoscop Cumpene si dezamăgiri pentru 4 zodii in luna Iunie

Cumpene si dezamăgiri pentru 4 zodii in luna Iunie

Dorința de aventură, reîntâlnirile cu prietenii și energiile pozitive își fac resimțită prezența în luna iunie. Soarele și căldura ne trimit cu gândul la mare și începem să planificăm destinațiile de călătorie. Cu toate acestea, nativii din zodia gemeni, leu, fecioară și capricorn se confruntă cu momente de cumpănă și dezamăgiri. S-ar putea să aibă probleme financiare, de sănătate, conflicte interioare sau cu cei din jur.

Cumpene si dezamăgiri pentru 4 zodii in luna Iunie
02 Iun 2020   •   12:21

Haideți să urmărim în rândurile de mai jos ce așteptări putem avea de la această perioadă a anului și cum putem să ne pregătim pentru momentele dificile!

Berbec 

Luna iunie este despre căutarea anumitor răspunsuri și introspecție. Participi la discuții importante legate de situații persoanele și profesionale. Este o perioadă în care reevaluezi deciziile și alegerile recente și renegociezi aranjamente. Recunoaște-ți dorințele secrete și ai răbdare în timp ce trăiești o nouă parte a unei povești! Renunță la prieteniile care te consumă și sunt alături de tine doar pentru propriile benficii!

Taur

Luna aceasta aduce noi începuturi și oportunități. Ar putea fi vorba despre recompense profesionale, care te ia prin surprindere și vin exact la momentul potrivit! O persoană specială și-ar putea face apariția luna aceasta fie că e vorba despre cineva din trecutul tău sau o relație nouă. În această perioadă atragi resursele și relațiile pe care ți le dorești, care te încarcă și sunt demne de timpul și atenția ta!

Gemeni

S-ar putea să ai de a face cu anumite probleme de sănătate și modificări ale rutinei tale pe parcursul acestei luni. Anumite detalii care reies din visele tale sau informații venite de la persoanele din jur ar putea prevesti un anumit obstacol pe care urmează să îl înfrunți. Nu ai toate răspunsurile acum, abordează lucrurile pe rând, iar pașii următori vor fi dezvăluiți!

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 1 iunie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close