Antena 3 CNN Horoscop Cele trei zodii cu protecție divină. Nativii cărora Dumnezeu le dă toată viața prosperitate și noroc

Cele trei zodii cu protecție divină. Nativii cărora Dumnezeu le dă toată viața prosperitate și noroc

Există trei zodii aflate mereu sub protecția Divinității. Nativii acestora simt că o mână nevăzută le înlătură obstacolele din cale, o voce doar de ei auzită le dictează cele mai bune decizii în viață. Fiecare acțiune pe care o întreprind are până la urmă un final fericit și chiar dacă viața le mai dă uneori și hopuri, privesc către viitor cu încredere.

Cele trei zodii cu protecție divină. Nativii cărora Dumnezeu le dă toată viața prosperitate și noroc
de Gabriel Dano    |    16 Feb 2021   •   16:16

Iată care sunt norocoasele zodii protejate de ajutorul divin:

Leu

Leii sunt prin natura lor niște norocoși și răsfățați ai destinului. Reușesc mereu orice își pun în minte. Sunt apreciați și doriți ca prieteni de toată lumea. Dorința lor de a fi lideri, de a avea parte de faimă, este susținută chiar de divinitate.

Vezi numărul magic pentru zodia Leu - AICI

Săgetator

Sagetătorii sunt credincioși prin definitie și au o atracție deosebită către misticism. Îngerul păzitor le este alături, le călăuzește calea și de multe ori aleg instinctiv ocaziile perfecte. Firea unui Săgetător este înclinată către a face bine și de multe ori primesc înapoi înzecit.  

Vezi numărul magic pentru zodia Săgetător - AICI

Pesti

Probabil nu se spune întâmplător că cei din urmă vor fi cei dintâi. Peștii sunt ultimii din zodiac, dar ambiția lor îi propulsează mereu pe primul loc. Și ei sunt susținuți de Dumnezeu, văd mai mereu partea spirituală a lucrurilor și asta îi face să fie deasupra altora, chiar dacă nu își doresc mereu să fie lideri.

Vezi numărul magic pentru zodia Pești - AICI

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close