Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care îl fac pe Lucifer să pară mic copil. Acestea sunt semnele zodiacale care au manipularea în ADN

Zodiile care îl fac pe Lucifer să pară mic copil. Acestea sunt semnele zodiacale care au manipularea în ADN

Se spune despre Lucifer că este răul întruchipat, dar să nu credeți că nu există și ”concurență” în domeniu. Anumiți nativi pot fi destul de răi și manipulatori încât să nu vei vrea deloc să ai de-a face cu ei.

Zodiile care îl fac pe Lucifer să pară mic copil. Acestea sunt semnele zodiacale care au manipularea în ADN
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    09 Iun 2021   •   17:05

Dacă ai de-a face cu unul sau mai multe astfel de semne zodiacale, fii mai atent dacă și în ce fel ești “facut” din vorbe, controlat și manipulat.

Gemeni

Gemenii au talent înnăscut pentru a înflori adevărul și a manipula persoanele din jur în propriul interes. Spre deosebire de Scorpioni, au o reputație ca fiind mincinoși, deci cei din jur știu la ce să se aștepte. Totuși, sunt foarte creativi și au darul de a binedispune persoanele de lângă ei, deci apropiații ajung să le accepte chiar și părțile mai puțin bune.

Rac

Racii sunt văzuți de cei din jur drept manipulatori și așa și sunt. Nu le convine să se simtă că au abilitatea de a controla oamenii, însă de multe ori fac asta fără să realizeze. Sunt stăpânii absoluți ai vinovăției și autocompătimirii, arma redutabilă cu care îi manipulează pe cei din jur.

Fecioară

Fecioara este un trișor emoțional care va încerca încă de la început tot felul de tertipuri pentru ca relația lor să funcționeze în felul în care și-l doresc. La final, tot ei vor fi frustrați de situații și de lucruri mărunte.Fecioara poate părea genul de om responsabil și de încredere, însă nu sunt ceea ce par deoarece manipulează faptele și răstălmăcesc adevărul. Și toate acestea din spatele scenei. Fecioara este un expert când vine vorba de manipularea oamenilor, dar și a situațiilor. Nu poți avea niciodată încredere și trădarea altora din punct de vedere emoțional este trăsătura lor caracteristică.

Balanță

Pe cât este de fermecătoare pe atât este de manipulatoare Balanța. Acestă combinație îi face niște mincinoși desăvârșiți. De cele mai multe ori mint pentru a evita problemele, pentru a părea că au mai multe realizări și pentru a obține ceea ce vor. Problema este că se pierd în minciuni și uneori asta îi dă de gol.

Scorpion

Abilitatea lor de a se furișa și de a aduna informații îi face să se simtă ca niște spioni. Sunt rapizi, inteligeni, abili și folosesc aceste trăsături întotdeauna în avantajul lor. Sunt atât de discreți încât oamenii pe care îi manipulează nici nu realizează ce se întâmplă decât când e prea târziu. Manipulările și persuasiunile lor au aproape mereu drept scop să le servească doar lor și în niciun caz și altora.


 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close