Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care vor rămâne lângă tine o viață întreagă. Ți se dedică în totalitate

Zodiile care vor rămâne lângă tine o viață întreagă. Ți se dedică în totalitate

Aceste zodii de femei iubesc profund și fac totul pentru partener. Ai grijă pe cine alegi să-ți fie alături toată viața. Unele native îți oferă tot ce ai nevoie în relația de cuplu.

Zodiile care vor rămâne lângă tine o viață întreagă. Ți se dedică în totalitate
05 Sep 2020   •   14:41

Horoscop LEU - Transformă viața oricărui bărbat în cea mai frumoasă poveste de iubire. Femeia Leu încălzește sufletul și îi deschide perspective noi în viață, ceva la care partenerul său nu ar fi visat niciodată. Este o adevărată comoară, nu este geloasă și ar face orice pentru partener. 

Horoscop SĂGETĂTOR - Dacă ești îndeajuns de norocos să te iubească o femeie născută în zodia Săgetătorului ești deja aproape de Paradis. Vă aduce aventură și energie negativă. Vei avea nevoie de trei vieți pentru a trăi totul alături de ea. Îți vă umple viața cu dragoste, fericire și putere, iar împreună veți putea face lucruri nebănuite. Va fi și cea mai buna prietenă a ta.

Horoscop RAC - Femeia născută în zodia Rac este loială și iubitoare. Transformă orice locuință într-un cămin adevărat. Este puternică, senzuală, imprevizibilă și de neîmblânzit. Este soția și mama perfectă. Este naturală și spontană și își dorește alături de ea un bărbat atent și responsabil.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii leu
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close