Antena 3 CNN Life Vrei să cumperi o blană de nurcă? Descoperă câteva moduri în care poți purta această piesă vestimentară!

Vrei să cumperi o blană de nurcă? Descoperă câteva moduri în care poți purta această piesă vestimentară!

Hainele de blană realizate din nurcă sunt recunoscute pentru confortul termic pe care ți-l pot oferi, așa că nu ezita să investești într-o astfel de piesă vestimentară!

Vrei să cumperi o blană de nurcă? Descoperă câteva moduri în care poți purta această piesă vestimentară!
de Georgiana Adam    |    12 Mar 2021   •   15:42

blana de nurca gri, cu un design interesant, îți va conferi o imagine sofisticată și elegantă, care să emane feminitate, indiferent de ținuta pe care o alegi!

Dacă ai nevoie de o sursă de inspirație cu privire la modul în care poți să asortezi blana cu outfit-urile tale de zi cu zi, îți oferim câteva idei simple, dar deosebite, pe care le poți pune în aplicare foarte ușor!

Combină blana de nurcă gri cu blugi skinny și cizme până peste genunchi!

Îndrăznește să ieși din zona ta de confort, iar astfel vei putea să îți definești un stil interesant și modern! De exemplu, pentru a te pune foarte frumos în valoare, poți alege să porți blugi skinny, preferabil negri, cu cizme până peste genunchi, și o blană superbă, care să fie elementul central al ținutei tale! Poți merge îmbrăcată astfel la cumpărături, dar și la o întâlnire cu prietenii, atunci când vrei să te simți confortabil și să arăți minunat!

Poți introduce blana în ținutele tale negre

Dacă ești o adeptă a outfit-urilor negre, fie că este vorba despre cele casual sau elegante, blana de nurcă este un must have pentru tine! Poți opta pentru pantaloni, fustă sau rochie, și în același timp ai libertatea de a alege accesorii care să te reprezinte, și care să-ți pună blana foarte bine în valoare!

Încearcă piese vestimentare din piele ori din latex!

O altă idee excelentă, cu ajutorul căreia te vei simți frumoasă și atrăgătoare este aceea de a combina pantalonii din piele, ori din latex cu o blană de nurcă gri, superbă, pe sub care să mai porți doar un maieu sau o cămașă subțire, din dantelă. Ca încălțăminte poți alege pantofi sau cizme cu toc, dar și bocanci, în funcție de imaginea pe care ți-o dorești!

Poartă rochiile tale preferate din voal și iarna!

Întrucât este călduroasă, blana de nurcă îți permite să porți chiar și rochii vaporoase, din voal, care îți oferă libertate în mișcare, dar și oportunitatea de a te simți feminină. De exemplu, chiar dacă afară sunt -10 grade, nu vei simți deloc frigul, mai ales dacă porți cizme până la genunchi, care să se asorteze frumos cu piesele vestimentare pe care le porți!

Nu ezita să porți costume deux-pieces

Fie că este vorba despre costume deux-pieces formate din pantaloni și sacou, ori fustă și sacou, le poți purta cu încredere atunci când pe deasupra vrei să îmbraci o blană frumoasă! Este vorba despre ținute potrivite pentru mediul office, atunci când mergi la întâlniri de afaceri, sau la conferințe care țin de locul tău de muncă!

Combină haina de blană cu ținutele casual sau cele sport!

Chiar dacă s-ar putea să ți se pară că nu se potrivește, haina de blană este o alegere inspirată inclusiv atunci când adopți o ținută sport! Tendințele în fashion sunt astăzi atât de diverse, încât te poți bucura de blana ta oricând îți dorești: astfel vei transmite tuturor că ai un stil unic și personal, ce te caracterizează foarte bine!

Investește în tine și imaginea ta, poartă ținute care îți sunt pe plac, și nu da niciodată înapoi de la idei care te avantajează! Alege o casa de blanuri renumită, cum e Blana.ro. De aici îți poți comanda piese vestimentare deosebite, care îți vor transforma iernile într-unele extrem de călduroase, indiferent de ce arată termometrul!

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close