Antena 3 CNN Life Culinar PAȘTE 2017. Sfaturile gospodinelor ca să cumperi ieftin alimentele pentru masa de Paşti

PAȘTE 2017. Sfaturile gospodinelor ca să cumperi ieftin alimentele pentru masa de Paşti

PAȘTE 2017. Sfaturile gospodinelor ca să cumperi ieftin alimentele pentru masa de Paşti
Sursa foto: Pixabay
05 Apr 2017   •   12:02

PAȘTE 2017. Masa de Paşti. Vrei să cumperi pentru masa de PAȘTE 2017 produse alimentare cât mai ieftine dar de calitate foarte bună? Ar trebui să te organizezi în aşa fel încât să nu te ia valul şi să cheltuieşti peste măsură. Click.ro îți vine în ajutor cu câteva sfaturi de avut în vedere pentru masa de PAȘTE 2017:

PAȘTE 2017. Masa de Paşti. Fă o listă cu cumpărături!

Înainte de a merge la supermarket, fă o listă cu produsele pe care urmează să le cumperi. Gândeşte-te la ce anume vrei să găteşti şi cumpără doar ingredientele necesare. Urmăreşte pas cu pas lista şi nu te abate de la ea decât dacă descoperi vreo ofertă anume pe care nu o poţi rata.

PAȘTE 2017. Mergi la supermarket dimineaţa sau seara

Dis-de-dimineaţă sau seara târziu sunt momentele cele mai indicate pentru cumpărături. Motivul? Magazinul este aproape gol! Vei avea foarte mult spaţiu de mişcare pentru a compara produsele între ele, pentru a căuta foarte bine şi a alege în voie ce ţi se pare mai potrvit pentru buzunarul tău.

PAȘTE 2017. Consultă pliantele!

Nu există zi să nu găseşti în cutia de scrisori pliante care îţi oferă informaţii despre magazine, produse sau oferte. Înainte de a merge la cumpărături, consultă aceste broşuri, află care sunt produsele cele mai ieftine şi unde se găsesc ele.

PAȘTE 2017. Cumpără la vrac!

Produsele alimentare ambalate în ţiplă vidată costă mai mult decât cele pe care le poţi cumpăra la vrac. Nu e păcat să cumperi mai scump şi, din aceasta cauză, mai puţin decât să cumperi mai mult şi mai ieftin?

PAȘTE 2017. Nu merge cu copilul la cumpărături

A merge cu copilul după tine la cumpărături poate fi o alegere neinspirată. Cel mic nu înţelege că nu ai suficienţi bani să-i cumperi maşinuţa din raft sau tortul de ciocolată din vitrină. De cele mai multe ori însă, cedezi rugăminţilor sale şi cheltuieşti suplimentar. Este recomandat să-l laşi pe cel mic acasă atunci când ai de gând să te duci la magazin.

Continuarea pe click.ro.

×
Subiecte în articol: paste 2017
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close