Antena 3 CNN Life Cum să ai parte de make-up profesional zi de zi

Cum să ai parte de make-up profesional zi de zi

Orice femeie își dorește să arate bine și să se simtă bine în pielea ei zi de zi. Uneori ne iese natural, alteori avem nevoie de un mic ajutor din afară. Când spunem ajutor, ne referim la produsele de make-up și înfrumusețare pe care le folosim pentru a aduce culoare chipului. Machiajul nu se mai folosește doar la ocazii speciale, ci zi de zi aplicăm cel puțin mascara sau ruj.

Cum să ai parte de make-up profesional zi de zi
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   17:08

Ce bucurie că acum avem la dispoziție produse de make-up profesionale la doar câteva clickuri distanță, fără a mai trebui să mergem la salon. Fie că vorbim despre gene false, tuș de ochi sau pensule pentru machiaj, toate ne stau la dispoziție să le folosim după bunul plac.

Azi îți propunem o parte din produsele de make-up care să nu-ți lipsească din casă sau din trusa de machiaj atunci când pleci în călătorii, pentru că vrem să te simți încrezătoare și când mergi la birou, dar și la o cină pe malul mării.

Produse de machiaj esențiale

Când spunem produse de machiaj nu ne referim doar la rujuri, farduri sau mascara; ci și la accesorii, precum bureți pentru aplicat fondul de ten, pensule sau gene false. Sunt produse pe care să le folosești atât zi de zi, cât și la ocazii speciale.

Gene false Ardell Mink

Încă de la prima aplicare te vei îndrăgosti de genele false Ardell Mink, fabricate 100% din păr natural și care au o curbură care va da volum. Fiind pe bandă, aplicarea lor este mult mai ușoară decât cea a genelor false individuale și astfel timpul petrecut în fața oglinzii scade considerabil.

Nu uita însă că, pe lângă genele false, vei avea nevoie și de adeziv pentru a le lipi de pleoapă, de o perie pentru a le aranja și de îndemânare pentru a le așeza exact deasupra celor naturale.

Procesul ți se poate părea anevoios la început, însă, odată cu trecerea timpului, acesta va deveni tot mai facil. Partea cea mai bună a acestor gene false este că pot fi refolosite, iar, dacă le vei îngriji cum trebuie, vor arăta minunat la fiecare purtare.

Set de pensule

Un lucru esențial din orice trusă de machiaj sunt pensulele. Ai nevoie de pensule pentru pudră, pentru fard de obraz și ochi, pentru anticearcăn și blending, dar și pentru buze, împreună cu o husă pentru transport.

Pensulele sunt instrumentele cu care aplici cel mai ușor produsele de make-up pe ten și merită să le ai cu tine tot timpul. Ai grijă numai să le cureți constant și cu grijă, pentru că, în caz contrat, pe firele lor se pot dezvolta bacterii dăunătoare tenului.

BB Cream Misha Perfect Cover

Un BB cream cu factor de protecție este de nelipsit. Fie că nu ești neapărat adepta fondului de ten clasic, sau îți dorești să încerci ceva nou, acest BB cream este alegerea perfectă, mai ales că are și factor de protecție care este binevenit, nu doar pe timp de vară, ci în orice anotimp. Razele soarelui pot dăuna, chiar dacă el nu este puternic tot timpul. Poți să-l folosești ca bază de machiaj sau amestecat cu fond de ten. Acesta va asigura hidratarea tenului și îl va face să arate mai tânăr zi de zi.

Burete pentru Machiaj Real Techniques Miracle Sculpting

Desigur că fondul de ten sau BB cream-ul se pot aplica și cu ajutorul degetelor, însă, dacă îți dorești cea mai bună aplicare, atunci trebuie neapărat să ai cel puțin un burete pentru machiaj. Acesta va ajuta la întinderea uniformă a produsului pe piele și efectul va fi superior altor tipuri de aplicare. Înainte de utilizare, înmoaie buretele în apă pentru a-și mări volumul și apoi folosește-l atât pentru produse lichide, cât și pentru cele cremoase.

Paleta Fard De Pleoape Ardell Beauty Pro Eyeshadow

Chiar dacă ești adepta culorilor mate, cele strălucitoare își pot găsi loc în machiajul tău. Așa că, cel mai la îndemână pentru tine este să le ai pe ambele într-o singură paletă. Se poate întâmpla să fii surprinsă de o ocazie specială la care să apelezi la o culoare strălucitoare și e bine să ai de unde alege.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele de make-up care nu trebuie să îți lipsească din trusă. Toate îți vor ușura eforturile în ceea ce privește machiajul.

Pentru că a te simți bine în pielea ta și a arăta pe măsură trebuie să fie un proces plăcut, la Xpertbeauty găsești toate cele necesare la câteva clickuri distanță!

Produsele profesionale nu au mai fost niciodată atât de la îndemână!

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close