Antena 3 CNN Life DIETA. Nutriționistul Mihaela Bilic, adevărul despre mâncatul între mese

DIETA. Nutriționistul Mihaela Bilic, adevărul despre mâncatul între mese

DIETA. Nutriționistul Mihaela Bilic, adevărul despre mâncatul între mese
Sursa foto: foto: Facebook
05 Ian 2019   •   11:49

DIETA. Nutriționistul Mihaela Bilic susține că pentru o alimentație sănătoasă nu trebuie consumat nimic între mese și să existe o pauză de 3-4 ore în digestie.

DIETA „Obiectivul unei alimențatii sănătoase este să reușim să nu mâncăm nimic între mese, să existe o pauză completă de 3-4 ore în digestie/secreție de sucuri gastrice. Și mai trebuie ținut cont de un element: stomacul este un mușchi, deci se „antrenează” ca orice mușchi. Cu cât mâncăm mai mult la o masă, cu atât vom avea nevoie de un volum mai mare de alimente ca să ne săturăm. Sau invers, disciplinați-vă să mâncați mai puțin și stomacul se va umple mai repede. Concluzia: stomacul se „educă” și nu, nu trebuie umplut!”, a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.

DIETA Aceasta susține că stomacul trebuie ținut gol pentru a nu ne trezi cu „un animal adormit care va cere să fie umplut”.

DIETA „Amuzant sau nu, de fapt stomacul nu trebuie umplut, ci ținut gol. Pentru că în momentul în care ciugulim ceva, ronțăim un lucru cât de mic gata, răul e făcut: pornim o întreagă mașinărie, trezim un „animal” adormit care da, va cere să fie umplut/hrănit”, susține nutriționistul.

 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close