Antena 3 CNN Life Oameni A.G. Billig- Orice vis este realizabil atunci când crezi cu adevărat în el şi în tine

A.G. Billig- Orice vis este realizabil atunci când crezi cu adevărat în el şi în tine

A.G. Billig- Orice vis este realizabil atunci când crezi cu adevărat în el şi în tine
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    21 Dec 2012   •   12:07

Orice vis devine realitate, atunci când crezi cu adevărat în el, dar, mai ales, în tine!  I s-a întâmplat şi unei românce, din Bucureşti!  A.G. Billig a debutat cu un volum în limba engleză, disponibil pe tot mapamondul.

Lansat de către editura britanică MP Publishing sub formă de eBook, volumul ”Four Doors and Other Stories” (”Patru Uși și alte poveşti”) include douăsprezece povestiri scurte, ce au ca temă iubirea.

Tânăra scriitoare A.G. Billig a început să scrie însă din copilărie. La cincisprezece ani, termina întâiul roman inspirat de primii ani ai adolescenţei, scriere care, deşi apreciată de critici, nu a văzut lumina tiparului. Adolescenta s-a concentrat asupra studiilor şi, ulterior asupra unei cariere în mass-media şi comunicare.

Deşi satisfacţiile nu au fost puţine, călătoria făcută în Brazilia, în urmă cu 2 ani, a făcut-o să îşi dorească să acorde încă o şansă pasiunii din copilărie.

"În timpul acestei călătorii mi-am dat seama, oricât de ciudat ar părea, că, până la urmă, starea noastră de a fi, pentru noi, oamenii, este starea de iubire. Şi atunci, a apărut această idee, de a realiza un volum de proză scurtă, pe această temă a iubirii", spune frumoasa scriitoare.

În aprilie, înarmată cu patru dintre cele mai bune povestiri ale sale, traduse în limba engleză, a plecat la Londra, pentru a participa la unul dintre evenimentele de referinţă ale industriei de gen şi a găsi un agent literar care să o reprezinte.

Câteva luni mai târziu, la sfârșitul lui iunie 2012, A.G. semna cu MP Publishing, în Douglas, capitala Isle of Man, primul ei contract în calitate de scriitoare.

Cartea este disponibilă pe Amazon, Amazon UK, iTunes, eBooks, Kobo, Barnes & Noble.



A.j. lucrează deja la un nou roman şi se dedică în totalitate scrisului. Ea îşi doreşte cu ardoare ca până în primăvară cartea să fie disponibilă şi în limba română.

Scriitoarea spune că, dincolo de satisfacţia personală, speră ca izbânda ei să îi motiveze şi pe alţi tineri să îşi urmeze visele şi mai ales să pună piatra de temelie la schimbarea mentalităţii conform căreia lumea anglo-saxonă este un bastion de necucerit pentru scriitorii români.




×
Subiecte în articol: scriitoare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close