Antena 3 CNN Life Oameni „A trebuit să îl fac pe cel care m-a răpit să se îndrăgostească de mine, pentru a îmi dobândi libertatea” 

„A trebuit să îl fac pe cel care m-a răpit să se îndrăgostească de mine, pentru a îmi dobândi libertatea” 

„A trebuit să îl fac pe cel care m-a răpit să se îndrăgostească de mine, pentru a îmi dobândi libertatea” 
09 Mar 2019   •   23:50

Modelul Chloe Ayling a fost ținută captivă în Italia timp de șase zile acum doi ani, dar când s-a întors în Marea Britanie, unii oameni au fost sceptici în legătură cu povestea ei. 

După două zile în care a fost ținută înlănțuită de un dulap, Chloe Ayling a fost de acord să împartă un pat cu cel care o răpise. "Cu cât am început să vorbim mai mult, cu atât mai mult se creea o legătura și odată ce mi-am dat seamă că începe să mă placă, știam că trebuie să folosesc asta în avantajul meu", spune ea. 

Ayling, în vârstă de 20 de ani din sudul Londrei, spune că a fost atrasă în Milano cu promisiunea unei ședințe foto cu Lukasz Herba, în vârstă de 30 de ani, în iulie anul trecut. Ea a fost însă injectată cu ketamină, dezbrăcată, încătușată, băgată într-o geantă și dusă la o distanță de 193 de kilometri de oraș, la o fermă.  

Tânăra spune că a fost îngrozitor când a ajuns la acea locație și i s-a spus că va fi vandută că sclav sexual dacă nu va face rost de 300.000 de euro. "M-am gândit la tot ce spune el că fiind adevărat și nu m-am îndoit de el pentru o secundă, deoarece era foarte detaliat în răspunsurile sale", povestește victima.

Cu toate aceste el a întrebat-o dacă ar putea să o sărute și dacă ar putea avea o relație cu ea. "Mi-am dat seama că asta este șansa mea de a scăpa", spune Ayling. 

Când și-a dat seama că răscumpărarea nu va fi plătită, el a eliberat-o și a condus-o la consulatul britanic din Milano. În timp ce așteptau să se deschidă consulatul, martorii i-au văzut râzând și glumind într-o cafenea. „Ar putea părea ciudat”, a spus modelul, "dar de ce ai fi ofensiv cu persoana care începe să aibă sentimente pentru tine și urmează să te elibereze? A trebuit să fac tot ce ținea de mine pentru a îl face să se îndrăgostească de mine". 

Herba, un cetătean polonez, a fost arestat în iunie pentru fapta sa și pedepsit cu 16 ani și nouă luni de închisoare. În apărarea sa, Herba a spus că s-a întâlnit anterior cu Ayling și că s-a indrăgostit de ea. El a susținut că a dorit să creeze un scandal pentru a îi ajută cariera prin crearea publicității.  

"Încă nu înțeleg complet motivația lui", spune tânăra. "Nu poate fi vorba doar bani deoarece m-a adăugat pe Facebook acum doi ani, este ca și cum el m-a urmărit atât de mult, deci trebuie să fie vorba și de o obsesie".

Când s-a întors în Marea Britanie după eliberare, victima a vorbit reporterilor în afara casei ei insă unii oameni au criticat-o pentru că părea fericită precum și pentru ținuta pe care a ales să o poarte. Tânăra a declarat că este fericită să fie acasă deoarece se temea că asta nu se va întâmpla niciodată, după ce a coborât din avion purtând pantaloni scurți și un top.  

Chole, care a scris o carte despre chinul ei, spune că este ridicol faptul că oamenii au continuat să se îndoiască de ea chiar și după sentința lui Herba. Ea învinuiește mass-media pentru spălarea pe creier a societății și spune că înțelege abuzurile suferite de femei.  

Sursă: BBC  

×
Subiecte în articol: rapire
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close