Antena 3 CNN Life Oameni Carmen Tănase a decis să plece definitiv din Bucureşti: "Mă duc să ascult păsărele, şi nu sirene!"

Carmen Tănase a decis să plece definitiv din Bucureşti: "Mă duc să ascult păsărele, şi nu sirene!"

Actiţa Carmen Tănăse trece printr-o perioadă plină de emoţii. Actriţa a decis să plece definitiv din Bucureşti, unde a venit de la vârsta de 18 ani. Luni seara va juca la Teatrul Naţional, după mai multe luni în care a fost ţinută de scenă din cauza restricţiilor şi totuşi, nu vrea să se vaccineze.

Carmen Tănase a decis să plece definitiv din Bucureşti: "Mă duc să ascult păsărele, şi nu sirene!"
de Iulia Gorgorin    |    08 Mai 2021   •   15:55

Am nişte emoţii groaznice, paralizante aş putea spune. Nu am mai jucat de dinainte de acest lockdown mascat. Câteva luni, nu ştiu. De fapt, am mai jucat acest spectacol pe care îl jucăm mâine, "Totul se transformă", în care este vorba despre situaţia pe care o traversăm noi acum şi culmea, mai are şi momente comice. Am dat premiera la Focşani, pentru că acolo, rata de infectare era scăzută. Este un spectacol cu compania privată Cortina AG, a lui Gabi Popescu. La Odeon o să joc pe 12 şi 13 iunie, aşa ceva.

Întrebată dacă va fi obligată să urce pe scenă doar vaccinată, actriţa a răspuns:

Nu există aşa ceva. Nu există bază legală pentru asta. Asta nu are cum să se întâmple. 

La teatru, doar cei vaccinaţi: "Este imoral"

Cât despre condiţionarea spectatorilor, să participe la spectacole doar dacă sunt vaccinaţi, Carmen Tănase a răspuns:

"Nu sunt de acord să fie nimeni să fie condiţionat pe lumea asta, că nu este drept, nu este normal, nu este moral, dar nu depinde de mine, nu eu hotărăsc şi nu eu iau aceste măsuri, după părerea mea, aberante.

Nimeni nu trebuie să fie condiţionat, mai ales în situaţia proprie de sănătate. Fiecare trebuie să aibă dreptul să aleagă pentru sine. Eu aşa consider că este normal, democratic, că tot suntem democraţia în gură, toată ziua bună-ziua.

"Mă duc să ascult păsărele, şi nu sirene!"

Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti", a dezvăluit sâmbătă, actriţa Carmen Tănase, în cadrul emisiunii "Previzuni" de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: carmen tanase sirene păsărele
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close