Antena 3 CNN Life Oameni Cinci cuvinte, două numere şi finalul unui om pe 11 septembrie 2001. „A luptat până la sfârşit”

Cinci cuvinte, două numere şi finalul unui om pe 11 septembrie 2001. „A luptat până la sfârşit”

Cinci cuvinte, două numere şi finalul unui om pe 11 septembrie 2001. „A luptat până la sfârşit”
Sursa foto: Foto: CNN
12 Sep 2012   •   10:07

Ani de zile, Denise Scott a crezut că ştie adevărul despre moartea soţului ei la 11 septembrie 2001. Credea că Randy Scott a murit repede, fără să sufere, în momentul în care cel de-al doilea avion a lovit turnul sudic al World Trade Center.

Randy Scott lucra pentru Euro Brokers Inc., la etajul 84, foarte aprope de locul impactului. Familia lui a avut o oarecare consolare în faptul că Randy a murit fără să sufere.

Însă un bilet scris de mână, care conţinea numai cinci cuvinte şi două numere, le-a răpit şi această minimă consolare.

Pe bilet scrie: „Etajul 84...West Office...12 oameni captivi”. Biletul era scris de Randy Scott.

Biletul a dezvăluit nu numai faptul că Scott nu a murit în momentul impactului, dar şi că a încercat să solicite ajutor. El a reuşit cumva să arunce foaia de hârtie pe stradă.

Biletul a fost recuperat de pe stradă aproape imediat după ce a fost aruncat şi a fost dat unui poliţist aflat lângă Trezorerie. Turnul s-a prăbuşit la puţin timp după aceea.

Foaia de hârtie avea pe ea o amprentă cu sângele lui Randy Scott, ceea ce le-a permis medicilor să identifice ADN-ul acestuia, relatează CNN.

Zece ani mai târziu, în august 2011, Denise Scott a fost chemată să autorităţi să identifice scrisul. „I-am recunoscut scrisul imediat. A luptat până la sfârşit”.





 


 


 

×
Subiecte în articol: World Trade Center 11 septembrie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close