Antena 3 CNN Life Oameni "Ani de zile nu am vrut să fiu fidelă unui singur bărbat. Avem patru iubiți în acelși timp. Într-o zi, am descoperit însă acest lucru. E uluitor!”

"Ani de zile nu am vrut să fiu fidelă unui singur bărbat. Avem patru iubiți în acelși timp. Într-o zi, am descoperit însă acest lucru. E uluitor!”

"Ani de zile nu am vrut să fiu fidelă unui singur bărbat. Avem patru iubiți în acelși timp. Într-o zi, am descoperit însă acest lucru. E uluitor!”
23 Mar 2019   •   14:24

O femeie mărturisește pentru The Guardian cât s-a străduit să rămână fidelă, și ce a făcut-o să se schimbe: „Ani de zile nu am putut și nu am vrut să fiu fidelă. Pur și simplu nu mi s-a părut important. Atâta timp cât bărbații cu care ieșeam nu știau, nu avea cu să mă afecteze. La un moment dat am avut și patru iubiți în același timp. Pentru cineva care se consideră a fi o persoană bună, eram destul de imorală când venea vorba de partea emoțională a vieții. 

Totul s-a schimbat însă acum 20 de ani când l-am cunoscut pe soțul meu. Din momentul în care l-am văzut am știut că nu mai am nevoie de altcineva. Încă nu am o explicație clară legată de cum a știut acest lucru. Știu doar că este cel mai minunat bărbat pe care l-am cunoscut vreodată. Întodeauna m-a respectat și m-a tratat cu multă iubire. Acum gândul de a înșela mă îngrozește. Este incredibil cum m-am schimbat, femeia care odatî înșela pare o altă persoană.”

Sursă: The Guardian 

 

×
Subiecte în articol: inselat confesiuni intime
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close