Antena 3 CNN Life Oameni Confesuni intime: „De când am aflat că fostul prietenei mele este un jucător de fotbal, nu mai sunt la fel de atras de ea...”

Confesuni intime: „De când am aflat că fostul prietenei mele este un jucător de fotbal, nu mai sunt la fel de atras de ea...”

Confesuni intime: „De când am aflat că fostul prietenei mele este un jucător de fotbal, nu mai sunt la fel de atras de ea...”
Sursa foto: Pixabay
04 Oct 2018   •   12:27

Un bărbat îngrijorat cere sfatul expertei în relații de la The Guardian: „Sunt cu prietena mea de doi ani de zil,e dar nu mai sunt atras sexual de ea. Înainte să iasă cu mine avea o relație sexuală cu un jucător de fotbal și am aflat asta la trei luni după ce am început să ieșim împreună. Am încredere completă în ea, dar mă gândesc la fostul ei aproape în fiecare zi și din cauza asta nu mă simt destul de bun sau atras de ea, în ciuda faptului că ea este extrem de sexy. De mult ori facem sex în mod constant timp de o săptămână, dar apoi numele lui este iar menționat în presă, la televizor și încep iar să mă retrag. Știu că ar trebui să vorbesc cu ea despre asta, dar sunt rușinat și nu mi se pare rezonabil să o fac să se simtă vinovată de ceva din trecut”. 

Pamela, expertă în relații sexuale pentru The Guardian sfătuiește bărbatul să se gândească bine la momentul în care a aflat această informație: dacă i-a fost spus de prietenă, a ieșit la iveală în timpul unei cerți sau l-a aflat din altă parte. În cazul în care s-a aflat în una din ultimele două modalități este posibil ca sentimentul de siguranță în relație să fi fost compromis, în mod voit sau ne-voit. 

Dacă ea a dezvăluit această informație este foarte posibil să o fi făcut special pentru a obține o oarecare putere și poziționare în relație, pentru că de cele mai multe ori un asemenea detaliu poate face un bărbat să se simtă foarte incomfortabil. 

Experta sfătuiește bărbatul să fie sincer cu prietena lui și să îi spună că se simte incomfortabi din această cauză. Este de asemenea important ca acesta să își reamintească faptul că sexul cu o persoană faimoasă nu înseamnă neapărat o experiență ieșită din comun și că este foarte posibil ca sexul să fi fost de fapt unul mecanic, fără sentimente. „În cazul prietenei tale, este evident că experiența sexuală cu fostul nu a dus la o relație la fel de apropiată ca cea pe care a găsit-o cu tine. Dincolo de o conversație care trebuie să o ai cu ea, nu lăsa trecutul să te macine. Te-a ales pe tine.” este de părere Pamela.

Sursă: The Guardian  


 

×
Subiecte în articol: relatie confesiuni intime
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close