Antena 3 CNN Life Oameni Era însărcinată în opt luni când un bărbat a refuzat să o lase să stea jos în autobuz! Ce a urmat e ireal - Bravo ei!

Era însărcinată în opt luni când un bărbat a refuzat să o lase să stea jos în autobuz! Ce a urmat e ireal - Bravo ei!

Era însărcinată în opt luni când un bărbat a refuzat să o lase să stea jos în autobuz! Ce a urmat e ireal - Bravo ei!
Sursa foto: Sursă: Twitter
10 Sep 2018   •   17:26

O femeie însărcinată în opt luni din Londra a refuzat să se lase intimidată de un bărbat dintr-un autobuz care a refuzat să își mute geanta de pe ultimul loc liber din mijlocul de transport și a hotărât să se așeze oricum.  

Brydie Lee-Kennedy, o scriitoare australiană care trăiește în Londra, s-a așezat fără jenă pe geanta bărbatului și mâna acestuia care era plasată peste."Ei bine, s-a întâmplat în cele din urmă, în a opta lună de sarcină. M-am așezat pe mâna și geanta unui bărbat după ce nu le-a mutat de pe ultimul loc liber din autobuz.. A fost o călătorie foarte tăcută”, a scris femeia despre aventura ei pe pagina de Twitter. 

Tweet-ul ei a atras mai mult de 170,000 de like-uri și a îndemnat mai multe mame să își împărtășească experiențele din mijloacele de transport.

 

 

"I-am spus unui bărbat când eram însărcinată în opt luni că voi naște pe picioare lui dacă nu mă lăsa să mă așez în autobuz. S-a ridicat. A fost o modalitate foarte bună”, a povestit  o mamă.   

"Când eram însărcinată în patru luni am întrebat un bărbat dacă aș putea să stau jos în tramvai pentru că îmi era foarte rău din cauza sarcinii. El mi-a răspuns:"Ei bine, vrei egalitate, deci poți să stai în picioare", așa că am vomitat pe el. Și pe ziarul său. Și pe rucsacul său de laptop. Fața lui șocată a fost foarte satisfăcătoare”,a povestit o altă femeie.  

Sursă: Daily Mail 
  

×
Subiecte în articol: femeie insarcinata
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close