Antena 3 CNN Life Oameni Este milionară, dar în fiecare dimineaţă la ora 3 face un lucru care te va ului. Întreaga lume i-a aflat povestea

Este milionară, dar în fiecare dimineaţă la ora 3 face un lucru care te va ului. Întreaga lume i-a aflat povestea

Este milionară, dar în fiecare dimineaţă la ora 3 face un lucru care te va ului. Întreaga lume i-a aflat povestea
de O.P.    |    09 Ian 2013   •   09:12

A muncit mult pentru a conduce un imperiu, alături de soţul ei, şi nicio clipă nu s-a ferit de muncă. Chinezoaica Yu Youzhen are în conturile sale milioane de dolari, însă acest lucru nu a schimbat-o.

În fiecare dimineaţă se trezeşte la ora 3, se urcă pe bicicletă şi începe să strângă gunoiul de pe străzi. Chiar dacă este putred de bogată nu a renunţat la serviciul său pe care îl are încă din 1998 - şi anume muncitor la salubritate.

Aşa că în şase zile pe săptămână se îmbracă în costumul ei portocaliu, îşi ia mătura şi curăţă străzile. Pentru această slujbă primeşte lunar 230 de dolari şi este foarte mulţumită de salariul pe care îl ia.

Povestea ei a ajuns mai întâi în ziarele locale. Iar Yu a povestit că face acest lucru pentru a le da copiilor ei un exemplu. "Sunt foarte mulţi vecini care stau în cartier cu noi. Sunt foarte bogaţi şi am văzut cu ochii mei cum îşi risipesc averea pe droguri, băutură şi maşini scumpe. Unde este cumpătarea? Unde este modestia? Eu aşa vreau să îmi trăiesc viaţa", a declarat Yu.

Mai mult, chinezoaica le-a spus copiilor ei că dacă nu vor munci şi vor vrea doar să moştenească averea părinţilor, ea va vinde toate apartamentele şi terenurile pe care le deţine şi va da banii organizaţiilor non profit.

Până acum totul merge ca pe roate, iar copiii ei i-au luat exemplul: fiul munceşte ca şofer, iar fiica lucrează pentru statul chinez.






×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close