Antena 3 CNN Life Oameni Felul inedit în care o viitoare mămică a aflat sexul copilului ei te va lăsa cu ochii în lacrimi! Cum i-a comunicat soțul ei marea veste

Felul inedit în care o viitoare mămică a aflat sexul copilului ei te va lăsa cu ochii în lacrimi! Cum i-a comunicat soțul ei marea veste

Felul inedit în care o viitoare mămică a aflat sexul copilului ei te va lăsa cu ochii în lacrimi! Cum i-a comunicat soțul ei marea veste
28 Aug 2018   •   12:34

Descoperirea sexului bebelușului este una dintre cele mai importante etape din viața oricărei viitoare mămici iar pentru această femeie, revelația a fost deosebit de specială.

Într-un videoclip care a devenit viral, Jenny află că va avea o fetiță printr-o serie de înregistrări ale vocii tatălui său decedat, care a fost creată de soțul ei.

Odata cu postarea vidoului emoționant pe Twitter, fiica lui Jenny, Ana, explică că mama ei dorea să afle genul copilului ei în avans doar dacă soțul ei ar fi putut să se gândească la o modalitate neconvențională de îi spune și evident, acesta a reușit.

 

„Mama mea este însărcinată și nu a vrut să știe sexul copilului decât dacă tata găsea o modalitate creativă de ai îi spune. Așa că a aranjat niște înregistrari cu vocea bunicului meu (care a murit acum un an) să o anunțe”, scrie Ana.

În scurtul videoclip, Jenny stă pe canapea ținând in brațe o boxa, în timp ce soțul ei o informează că "aceasta este cea mai specială și mai creativă modalitate prin care am putut să ma gândesc să iți spun sexul copilului nostru dar nu am putut să o fac fără puțin ajutor. "

Vocea tatălui ei începe apoi să se audă dintr-un difuzor într-o serie de înregistrări. "Bună Jenny, sunt tatăl tău", începe înregistrarea înainte ca să se audă cuvintele "este o fetița".

În mod evident copleșită de emoție, Jenny își pune mâna la gură și începe să plângă înainte ca soțul ei să o consoleze.

Sursă: The Independent
 

×
Subiecte în articol: insarcinata
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close