Antena 3 CNN Life Oameni Femeia care a sfidat prejudecăţile despre rasă şi sex. „Descurajarea este oportunitatea de a arăta că poţi face orice”

Femeia care a sfidat prejudecăţile despre rasă şi sex. „Descurajarea este oportunitatea de a arăta că poţi face orice”

Femeia care a sfidat prejudecăţile despre rasă şi sex. „Descurajarea este oportunitatea de a arăta că poţi face orice”
Sursa foto: Foto: CNN
31 Oct 2012   •   09:45

Freda Lewis-Hall este unul dintre cei mai apreciaţi directori de la Pfizer, cea mai mare companie producătoare de medicamente din lume. De profesie medic psihiatru, Freda Lewis-Hall spune că munca îi aduce „satisfacţii profunde”.

Lewis-Hall a crescut alături de un unchi ale cărui picioare fuseseră distruse de poliomielită. Modul lui de a aborda viaţa a convins-o să devină medic.

Directoarea mărturiseşte că, deşi nu a avut o copilărie lipsită de griji, familia ei a fost întodeauna o sursă de inspiraţie. „Îmi spuneau că descurajarea este numai o oportunitate de a-ţi ascuţi abilităţile, de a-ţi mări angajamentul şi de a demonstra că poţi face orice”.

Cu toate că industria farmaceutică este caracterizată de concurenţă acerbă, cercetare costisitoare şi de durată şi profituri în scădere, Lewis-Hall susţine că tărie că munca ei este frumoasă şi interesantă.

„În următorii 20 de ani, studiile biomedicale vor înregistra progrese mai importante decât cele făcute în ultimele două milenii. Sper să pot fiu de faţă când se va întâmpla asta”.

Sursa: CNN


 

×
Subiecte în articol: medicamente
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close