Antena 3 CNN Life Oameni Hillary Clinton i-a scris unei fetițe care a candidat pentru președinția clasei și a pierdut. Ce i-a transmis

Hillary Clinton i-a scris unei fetițe care a candidat pentru președinția clasei și a pierdut. Ce i-a transmis

Hillary Clinton i-a scris unei fetițe care a candidat pentru președinția clasei și a pierdut. Ce i-a transmis
25 Dec 2018   •   16:18

Hillary Clinton i-a scris unei fetițe de 8 ani, Martha, care a pierdut alegerile pentru președinția clasei, că știe "prea bine că nu este ușor să candidezi pentru un rol pe care doar băieții îl urmăresc".

„Deși știu că ai fost dezamăgită de faptul că nu ai câștigat postul de președinte, sunt atât de mândră de tine pentru că ai decis să încerci. După cum știu prea bine, nu este ușor atunci când încerci să candidezi pentru un rol dedicat băiețiilor.” a scris Hillary în scrisoarea adrestă fetiței. 

Fosta candidată la președinția Americii a declarat că a aflat de povestea fetiței printr-o postare a tatălui ei pe Facebook.  Martha a declarat pentru CNN că a fost extrem de emoționată să primească această scrisoare. Martha a pierdut cu un vot în fața unui băiat, și a devenit prim-ministru, însă a declarat că asta nu o va opri și că va candida din nou pentru rolul de președinte. 

Sursă: CNN 

×
Subiecte în articol: Hillary Clinton
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close