Antena 3 CNN Life Oameni Imagini pe care nimeni nu le-a mai văzut. Tânăra care a murit pentru ca milioane de fete să trăiască

Imagini pe care nimeni nu le-a mai văzut. Tânăra care a murit pentru ca milioane de fete să trăiască

Imagini pe care nimeni nu le-a mai văzut. Tânăra care a murit pentru ca milioane de fete să trăiască
de O.P.    |    30 Iul 2012   •   08:04

"Fiecare zi este o luptă. Cea mai mare bătălie nu se dă cu cei din jurul tău, ci se dă cu propria persoană". Aceste fete au ajuns propriii duşmani, iar trupul lor este mărturia suferinţei şi a unei boli devastatoare.

Pentru că din ce în ce mai multe tinere cad pradă anorexiei, un model celebru s-a gândit că este bine să dea mărturie cu prorpiul calvar, pentru a le face pe tinere să înţeleagă cât de grea este această luptă.

Isabelle Caro ajunsese să cântărească înainte de a muri 30 de kilograme. Mânca un iaurt pe zi, dar şi pe acesta îl dădea afară, pentru că nu suporta ca mâncarea să îi ajungă în stomac, fiindu-i teamă să nu se îngraşe.

Nici chiar ajutorul medicilor nu i-a folosit, tânăra acceptându-şi sfârşitul. Cu câteva luni înainte de a muri din cauza acestei boli cutremurătoare, Isabelle a acceptat să facă o campanie de avertizare a tinerelor care sunt tentate să ducă dietele la extrem.

Imaginile din galeria foto de mai jos pot avea un impact negativ asupra minorilor.



×
Subiecte în articol: anorexie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close