Antena 3 CNN Life Oameni O mamă îndurerată povestește cum medicii i-au externat fetița grav bolnavă: ”Mi-am luat fetița din spital să moară acasă...”

O mamă îndurerată povestește cum medicii i-au externat fetița grav bolnavă: ”Mi-am luat fetița din spital să moară acasă...”

O mamă îndurerată povestește cum medicii i-au externat fetița grav bolnavă: ”Mi-am luat fetița din spital să moară acasă...”
12 Sep 2018   •   11:18

O fetiță de numai patru ani a murit din cauza unei infecții la numai câteva ore după ce a fost trimisă acasă din spital. Gracie Foster a fost dusă la Spitalul Regal din Chesterfield pentru amigdalită, dar intervenția chirurgicală a fost anulată după ce starea ei s-a înrăutățit. 

"Am dus-o acasă să moară" a povestit mama fetei, Michelle Foster, despre experiența îngrozitoare. 

Mama a povestit cum pediatrul, Tim Ubhi, a spus că operația ar trebui amânată și că fetița trebuie externatî pentru a se face bine. Cu toate acestea, la numai câteva ore după ce a plecat din spital, Gracie s-a îmbolnăvit grav și a murit în aceeași zi.

Mama a spus că fiica ei avea inițial o stare bună, dar apoi s-a plâns de o durere în gât. La scurt timp după aceea, părea sedată. Când copilul a primit medicamentele pentru operație, a vomitat instant și o asistentă a constatat că are o temperatură de 40,1 grade. Un anestezist a spus apoi că nu mai poate face operația iar mama a povestit cum a așteptat  90 de minute pentru ca medicul pediatru să verifice starea de sănatate a fetiței. Doctorul a consultat apoi doar amigdalele fetiței, ignorând alte posibilități si a trimis copilul bolnav acasă. 

„Doctorul a spus că nu are nevoie de antibiotice chiar daca ea avea o infecție virală. I-a dat doar paracetamol și de ibuprofen.” a povestit mama îndurerată. 

După o evaluare post-martum s-a aflat că Gracie a murit din cauza unei infecții meningococică. 

 

Sursă: The Independent 

 

×
Subiecte în articol: medici
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close