Antena 3 CNN Life Oameni O adolescentă are o alergie care o împiedică și să bea apă: "Oamenii se uită la mine cu neîncredere și se întreabă cum este posibil acest lucru...”

O adolescentă are o alergie care o împiedică și să bea apă: "Oamenii se uită la mine cu neîncredere și se întreabă cum este posibil acest lucru...”

O adolescentă are o alergie care o împiedică și să bea apă: "Oamenii se uită la mine cu neîncredere și se întreabă cum este posibil acest lucru...”
Sursa foto: Sursă: Twitter
23 Sep 2018   •   14:58

O adolescentă de 19 ani pe nume Lindsey Coubray din Anglia are reacții alergice severe atunci când plânge, înoată, face duș sau stă în ploaie. Tânăra are o formă foarte rară de alergie la apă. Chiar și cel mai mic contact cu apa o face pe Lindsey să rămână fără respirație și să strănute incontrolabil. Din această cauză, ea trebuie să ia o doză mare de medicamente înainte de a se spăla și poate bea doar lapte, niciodată apă. 

Linsdey povestește cu tristețe că nu numai vremea ploiaoasă o împiedică să iasă din casă, dar și vremea caldă deoarece o face să transpire și să aibă reacții alergice. De asemenea ea suferă de recții alergice atunci când plânge. 

Mulți dintre cei care aud de boală nu cred că poate fi adevărat. "Oamenii se uită la mine cu neîncredere și întreabă cum este posibil acest lucru. Multă lume se întreabă adesea cum pot fi alergică la ceva care reprezintă 70% din corpul meu. Sunt multe nelămuriri și oamenii vor să știe adesea cum reușesc să beau apă sau să mă spăl,” povestește Linsdey.

Adolescenta este una dintre cele numai 50 de persoane din lume cu o astfel de alergie. 
 

Sursă: Daily Mail

×
Subiecte în articol: adolescenta alergie
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close