Antena 3 Life Oameni O viață amoroasă activă poate duce la succesul profesional

O viață amoroasă activă poate duce la succesul profesional

08 Feb 2019   •   17:28
O viață amoroasă activă poate duce la succesul profesional

Un nou studiu de la Universitatea din Oregon, SUA, arată că o viață sexuală activă duce la o performanță mai bună la locul de muncă. Studiul a inclus 159 de angajați care au raportat timp de două săptămâni viața lor sexuală și starea de spirit. După ce au analizat răspunsurile, cercetătorii au descoperit că atunci când au făcut sex angajații au avut o stare de spirit mult mai bună, deci au și lucrat mai bine.

De asemenea, studiul a arătat că aducerea stresului de la locul de muncă acasă poate avea un impact negativ asupra vieții sexuale a unei persoane. Efectul a fost valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei. 

"Aceasta este o reamintire a faptului că sexul are beneficii sociale, emoționale și fiziologice și este important să fie o prioritate", au spus specialiștii și au declarat că trebuie considerat ca fiind parte a unei vieți sănătoase. Un oraș din Suedia ia în calcul chiar și posibilitatea de a oferi pauze de sex angajațiilor. 

Sursă: HEALTH

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close