Antena 3 CNN Life Oameni Tatăl ei se afla pe patul de spital, iar mama ei a forțat-o totuși să se căsătorească! A doua zi după nuntă bărbatul a murit - Ce s-a întâmplat cu mireasa după 5 ani

Tatăl ei se afla pe patul de spital, iar mama ei a forțat-o totuși să se căsătorească! A doua zi după nuntă bărbatul a murit - Ce s-a întâmplat cu mireasa după 5 ani

Tatăl ei se afla pe patul de spital, iar mama ei a forțat-o totuși să se căsătorească! A doua zi după nuntă bărbatul a murit - Ce s-a întâmplat cu mireasa după 5 ani
Sursa foto: Sursă: Facebook
04 Sep 2018   •   16:20

În anul 1985, Jeanne McCulloch avea 25 de ani și urma să se căstorească într-o ceremonie intimă la casa de vacanță a familiei ei, în Hamptons. Mama viitoarei mirese, i-a spus tatălui ei, alcoolic de o viață, că dacă vrea să participe la nuntă trebuie să se lase de băut. În ciuda acestei cerințe, tatăl lui Jeanne a început să bea din ce în ce mai mult în vara de dinaintea nunții.  

„Tata era un om dulce, plin de iubire, strălucitor, care vorbea 14 limbi. Totuși dependența sa era ca un monstru care ne afecta pe toți așa acum se întâmplă de obicei în familiile de alcoolici în mod inevitabil”,a povestit femeia.  

Cu o lună înainte de nuntă, mama femeii l-a cazat pe soțul ei la un hotel singur și ea și-a luat o vacanță de o lună în Portugalia, fără nicio explicație. Jeanne povestește că acea luna a fost una dintre cele mai grele din viața ei, mama dispăruse fără nicio explicație,tatăl era confuz din cauza băuturii iar nunta se apropia cu rapiditate. Ea, împreună cu surorile și logodnicul ei, Dean, trebuiau să aibă grijă de tatăl alcoolic. Când mama ei s-a întors după o lună, a rămas șocată de cât de rău lucrurile se agravaseră.  

Cu două zile înainte de nuntă, Jeanne și logodnicul au început să conducă spre casa de vacanță unde urmă să aibă loc nunta dar când au dat un telefon la casă să spună că vor întârzia, menajara le-a spus să meargă direct la spital, deoare tatăl ei suferise un infarct. „La spital, am găsit-o pe mama în zona de așteptare. În timp ce am intrat în încăpere, ea a început să spună tuturor celor din jur, care așteptau vești : "Iată-i! Ei sunt dragostea noastră. O să se căsătorească în acest weekend!” 

"Încă nu știm prea multe, cu excepția faptului că accidentul său a fost foarte grav ",a spus unul dintre doctori.  Apoi medicul și-a ridicat privirea din notițe și a adăugat pe un ton bizar: "Dar ar trebui să fie o vreme superbă pentru o nuntă în acest weekend". 

Când s-a întors din spital, cuplul nu știa ce să facă: să meargă înainte cu nunta sau să amâne. Într-un final, împinsă de la spate de mama ei și toți cei din jur, au ales să continuie ceremonia, în ciuda tragediei din familie. Cu câteva minute înainte de nuntă, mireasa și-a auzit mama vorbind la telefon: "Nu contează ce se va întâmplă cu soțul meu în seara asta, să nu sunați la casa asta. Avem o petrecere.” 

În dimineața de după nuntă, tatăl ei a murit. La casa la care cuplul se căsătorise, cadourile era înlăturate pentru  fi înlocuite cu cele necesare pentru o înmormântare.Proaspăta mireasă a declarat că acea perioadă a fost foarte tulburată emoțional,nu știa dacă trebuie să fie o nevastă, o fiică îndurerată sau un sprijin pentru mamă sa.  

La cinci ani după nuntă, cuplul a divorțat. Jeanne a spus că nu știe dacă începutul tulburent a contat neapărat dar căsnicia în sine a luat o direcție pe care nici ea, nici soțul ei nu și-o doreau.  

Sursă: NY Post 

×
Subiecte în articol: casatorie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close