Antena 3 CNN Life Oameni Trebuie să ai curaj să fii tu însuţi şi să nu-ţi pese ce cred alţii despre tine. Lecţia importantă pe care un tată i-a dat-o fiului său

Trebuie să ai curaj să fii tu însuţi şi să nu-ţi pese ce cred alţii despre tine. Lecţia importantă pe care un tată i-a dat-o fiului său

Trebuie să ai curaj să fii tu însuţi şi să nu-ţi pese ce cred alţii despre tine. Lecţia importantă pe care un tată i-a dat-o fiului său
Sursa foto: Foto: emma.de
26 Sep 2012   •   12:19

Când băieţelul de 5 ani a început să poarte fuste şi rochii, colegii lui de la grădiniţă şi oamenii de pe stradă îşi băteau joc de el. Aşa că tatăl lui a decis că, în această situaţie, nu există decât o singură soluţie: să se îmbrace şi el din când în când în fuste, ca să-i arate fiului său că nu e nimic în neregulă cu el.

Nils Pickert şi fiul lui au trăit o perioadă de timp în Berlin, oraş cosmopolit în care nimeni nu întorcea capul după ei pe stradă. Când s-au mutat într-un orăşel de provincie, însă, situaţia s-a schimbat. Băieţelul era prea ruşinat să mai poare fustiţe, aşa că l-a rugat pe tatăl lui să-i dea o doză de curaj şi să se mai îmbrace şi el în fuste.

„Nu am vrut să-l oblig pe fiul meu să nu poarte fuste. Aşa că am rămas cu o singură opţiune. Să-l susţin pe prietenul meu cel mic şi să îmbrac şi eu fuste”, a declarat Nils Pickert.

„Până în ziua de astăzi, îi sunt recunoscător acelei femei care a întors capul pe stradă după noi şi ne-a privit insistent până a intrat într-un stâlp. Fiul meu a început să râdă cu poftă şi apoi curajul să se îmbrace cum doreşte el i-a revenit. A început să se ducă chiar şi la grădiniţă îmbrăcat în fustiţe”, povesteşte bărbatul, citat de Daily Mail.

Germanul spune că face parte din acea categorie de oameni „care se fac de râs din când în când, din convingere”.

„Acum, când alţi copii râd de el, băiatul meu spune: “Voi nu îndrăzniţi să purtaţi fuste pentru că nici taţii voştri nu îndrăznesc”. Aşa de curajos a ajuns fiul meu. Şi asta mulţumită unui tătic în fustă”.




 


 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close