Antena 3 CNN Life Știinţă Un tânăr de 26 de ani se va lăsa mâncat de viu de un şarpe anaconda. Imaginile vor fi difuzate de Discovery

Un tânăr de 26 de ani se va lăsa mâncat de viu de un şarpe anaconda. Imaginile vor fi difuzate de Discovery

Un tânăr de 26 de ani se va lăsa mâncat de viu de un şarpe anaconda. Imaginile vor fi difuzate de Discovery
Sursa foto: Foto: twitter.com
06 Noi 2014   •   17:36
Naturalistul Paul Rosolie se va lăsa mâncat de viu de un şarpe anaconda într-o emisiune a postului de televiziune Discovery. În timpul experimentului, naturalistul va purta un costum de protecţie conceput de el însuşi, informează Daily Mail.

Emisiunea "Eaten Alive” produsă de Discovery Channel, va fi difuzată pe 7 decembrie. Documentarul a generat deja numeroase critici în rândul militanţilor ecologişti, care au considerat că acea "cascadorie" a lui Paul Rosolie reprezintă "un abuz de cea mai joasă speţă comis asupra unui animal".

Rosolie  a contrazis acest punct de vedere prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Twitter: "Dacă m-aţi cunoaşte, aţi şti deja că eu nu aş răni niciodată o fiinţă vie. Va trebui să priviţi emisiunea şi să vedeţi cum vor decurge lucrurile".

Paul Rosolie, în vârstă de 26 de ani, supranumit "Indiana Jones al Amazonului", este un naturalist specializat în fauna amazoniană.

Şerpii din specia anaconda se hrănesc de obicei cu porci sălbatici, căprioare, capibara şi caimani.Şerpii constrictori precum anaconda şi pitonul îşi ucid prada prin sufocare înainte de a o înghiţi.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close