Antena 3 CNN Life TOP 3 avantaje ale aparatelor auditive reîncărcabile

TOP 3 avantaje ale aparatelor auditive reîncărcabile

Hipoacuzia este una dintre cele mai comune afecțiuni din România, care impactează nu doar populația îmbătrânita, ci și tinerii.

TOP 3 avantaje ale aparatelor auditive reîncărcabile
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   20:32

Din cele 2 milioane de români care suferă de pierderi de auz, mai mult de jumătate sunt tineri și adulți până în 65 de ani.

Din fericire, odată cu evoluția tehnologiei au apărut device-uri moderne, de ultimă generație, menite să îmbunătățească stilul de viață al pacienților. Un aparat auditiv reincarcabil este o achiziție excelentă, pentru că vine la pachet cu multiple avantaje. Află care sunt cele mai importante beneficii și unde găsești device-uri de ultimă generație recomandate de specialiștii ORL.

Îți permite să ai un stil de viață activ

Această tipologie de dispozitive moderne a pornit de la nevoia unui stil de viață activ, independent de anumite condiții obligatorii. Integrând acumulatori pe baza de Li-Ion, aceste device-uri au o autonomie de până la 19 ore, ce le permite pacienților flexibilitate și mobilitate continuă.

Kitul de reîncărcare este unul portabil, un mare beneficiu pe care îl integrează aparatele auditive, precum: StyleLine / StyleLine BT, Stellar RIC 8C și Stellar M 8C BTE. Persoanele pentru care nu există tratament medicamentos sau de tip chirurgical, pot să apeleze la un asemenea dispozitiv, pentru a-și trăi viața în condiții normale, firești.

Conectivitatea directă cu telefonul și televizorul

Prin tehnologia Bluetooth, cu un asemenea dispozitiv de ultimă generație te poți conecta direct la telefon și la televizor, un mare avantaj pentru viața de zi cu zi. Deși hipoacuzia nu este o afecțiune care generează durere, există anumite efecte secundare, precum lipsa puterii de concentrare, și dificultățile de adaptare, ce creează neîncredere și un sentiment continuu de inferioritate.

Cu ajutorul acestor aparate auditive de top, viața intră în firesc, iar pacienții își pot desfășura activitățile obișnuite, fără a se simți victime sau a avea permanent nevoie de ajutor pentru a-și relua tabieturile cotidiene. Avantajele sociale sunt enorme.

Audiția propriei voci, un avantaj extraordinar

Device-urile de ultima generație, precum StyleLine / StyleLine BT, Stellar RIC 8C și Stellar M 8C BTE, dețin o funcție specială, numită My Voice. Aceasta permite recunoașterea vocii purtătorului și procesarea ei în mod diferit de alte sunete sau voci. Acest lucru este un avantaj extraordinar, de care se poate bucura fiecare pacient de hipoacuzie severă sau profundă. Ajută la puterea de concentrare, scade nivelul de irascibilitate al pacienților recent diagnosticați cu această boală și contribuie la adaptarea mai rapidă la noul stil de viață. Pe termen lung, pacienții își vor putea coordona activitățile cotidiene în ritmul propriu.

Wesound.ro, Centrul de Protezare Auditivă care te ajută să îți reiei viața

Toate persoanele care suferă de hipoacuzie ar trebui să afle de Wesound.ro, un centru ultra-modern de protezare auditivă, care aduce în față pacienților soluții de ultimă generație.

Toate device-urile pe care le recomandă experții din acest centru sunt inovative, concepute special pentru un stil de viață dinamic, mobil, în continuă mișcare. Din seria aparatelor auditive reîncărcabile, StyleLine / StyleLine BT, Stellar RIC 8C și Stellar M 8C BTE sunt cele mai populare și mai recomandate de specialiștii Wesound.ro.

„Să auzim împreună!” este deviza lor, sloganul pe care îl transformă – zi de zi – în fapte. Programează-te la acest centru, fie în Iași, fie în București, și bucură-te de un stil de viață activ. Audiograma este o analiză gratuită.

Date de contact: Tel: +4031/4205378 | E-mail: [email protected].

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close