Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase nu demisionează din Parlament şi nu renunţă la imunitatea parlamentară

Adrian Năstase nu demisionează din Parlament şi nu renunţă la imunitatea parlamentară

Adrian Năstase nu demisionează din Parlament şi nu renunţă la imunitatea parlamentară
18 Aug 2008   •   20:05

După ce la şedinţa de săptămâna trecută a Camerei Deputaţilor nu s-a întrunit numărul necesar de voturi pentru ca Miron Mitrea şi Adrian Năstase să nu mai beneficieze de imunitatea parlamentară, vicepreşedintele PD-L, Cezar Preda, a susţinut că Adrian Năstase trebuie să îşi dea demisia din PSD, aşa cum a anunţat colegul său de partid că va face. Invitat la Ştirea Zilei, la Antena 3, Năstase a declarat în premieră că nu va renunţa la imunitate.

"Din ianuarie 2005, Traian Băsescu şi colegii lui îmi tot cer demisia. Au încercat la Camera Deputaţilor şi într-un fel au reuşit. Au încercat şi la Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor. Eu cred că dacă Cezar Preda ar trebui să ceară demisia cuiva, trebuie să i-o ceară lui Traian Băsescu, care are imunitate absolută", a declarat Năstase.



Adrian Năstase a mai spus că dorinţa democrat-liberalilor de a-l hărţui politic s-a văzut de la început. "Dacă vă uitaţi la cele trei scrisori pe care le-a trimis Băsescu către Parlament, o să vedeţi cum îl preocupa grija, în plină vacanţă, să aducă parlamentarii din vacanţă să ofere o decizie în cazul meu, deşi nu are voie să se amestece în această procedură", a spus Năstase.

El s-a arătat indignat de faptul că este forţat, în această perioadă, să demonstreze că este nevinovat, deşi justiţia este cea care trebuie să demonstreze că el este vinovat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close