Antena 3 CNN Politică Ajută-l pe Boc să îşi găsească purtător de cuvânt!

Ajută-l pe Boc să îşi găsească purtător de cuvânt!

Ajută-l pe Boc să îşi găsească purtător de cuvânt!
21 Ian 2009   •   13:19

Chiar şi la o lună de la investire, după şedinţele de guvern, premierul Emil Boc îşi prezintă singur în faţa presei deciziile luate, deoarece cabinetul său încă nu are un purtător de cuvânt. Această situaţie este considerată anormală de analiştii politici, iar ?Săptămâna Financiară? sare în ajutorul premierului iniţiind ?o campanie publică în scopul găsirii celei mai potrivite persoane pentru a ocupa funcţia de purtător de cuvânt al guvernului?.
?Săptămâna Financiară? va selecta cele mai interesante propuneri şi va iniţia un sondaj prin care cititorii să voteze cel mai potrivit purtător de cuvânt. Comentariile nu au întârziat să apară, iar comentariile ironice la adresa politicienilor şi persoanelor din viaţa publică nu lipsesc.
Doru F. vine cu o propunere serioasă, susţinută şi de alţi cititori, şi spune că îşi aduce aminte cu plăcere de anii ?90 când Bogdan Baltazar era purtătorul de cuvânt al guvernului Roman, acesta putând fi şi acum o soluţie. M.R. propune totuşi ca Traian Băsescu să fie numit ?oficial? purtător de cuvânt al lui Boc, pe când Cosmin atrage atenţia că există un purtător de cuvânt la Cotroceni, Valeriu Turcan, şi că nu ar mai fi nevoie şi de al doilea.
Marian Vanghelie este văzut ca o soluţie de Raduica Nicolae, care spune că acesta este ?la fel de coerent ca şi acţiunile guvernului?. Numele lui Silviu Prigoană se află şi el printre propuneri, fiind o persoană care cunoaşte toate lucrurile. ?Dacă nu le ştie, le inventează. Dacă spune o prostie, o crede el întâi sută la sută, sperând că auditoriul nu are o pregătire ca a sa?, scrie un cititor al Săptămânii Financiare.
Unii s-au propus singuri, alţii, precum Iuliana, consideră că ar trebui să i se ofere lui Theodor Stolojan acest post. Totuşi, ca să nu existe ?surpriza, surpriza? ca acesta să se îmbolnăvească subit, Mike B. consideră că Andreea Marin Bănică ar fi mai potrivită.
Propuneţi şi voi un candidat de purtător de cuvânt - AICI.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close