Antena 3 CNN Politică ALDE, acuzații dure după datele de la INS: "Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia!"

ALDE, acuzații dure după datele de la INS: "Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia!"

ALDE a reacționat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, după ce INS a anunțat că economia României a scăzut cu 12,3% în al doilea trimestru din 2020, comparativ cu primul trimestru.

ALDE, acuzații dure după datele de la INS: "Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Aug 2020   •   12:55

"Iohannis – Orban – Cîțu îngroapă economia!

În doar 9 luni, guvernul #Iohannis – Orban, cu Florin Cîțu la finanțe, a reușit să anuleze toate rezultatele economice obținute în ultimii 3 ani de zile de România. Practic, toate eforturile depus de guvernul din care #ALDE a făcut parte pentru a crește economia României au fost anulate de acest guvern incompetent.

Economia României a consemnat un declin de 12,3% în trimestrul doi al acestui an comparativ cu primul trimestru, după cum arată Institutul Național de Statistică! Practic, conform graficului evoluției #PIB trimestrial al României în perioada 2000 – 2020, am ajuns la nivelul finalului de an 2016!

În condițiile în care în trimestrul doi al acestui an avem un declin de 12,3% față de primul trimestru din 2020, iar în semestrul I 2020 avem o scădere față de semestrul I 2019 cu 4,7%, pe seria brută şi cu 3,9% pe seria ajustată sezonier, Ministrul Finanţelor ne spune că vede o scădere economică de 3,9% pe tot anul!

Cîțule, nu mai minți! Situația economică actuală este cauzată de propriile voastre decizii, niște decizii proaste, care au afectat grav #economia.

Ce vină au românii că guvernanții sunt incompetenți, ce vină are România? În vreme ce Iohannis – Orban – Cîțu continuă „țopăiala bugetară”, românii sunt îndatorați pe zi ce trece de acest #guvern!

Pentru modul în care au gestionat bugetul țării în aceste 9 luni de zile, pentru modul în care au gestionat pandemia, pentru faptul că nu respectă legea, acest Guvern #Orban trebuie să plece acasă!", se arată într-o postare pe pagina ALDE de Facebook.

×
Subiecte în articol: ALDE
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close