Antena 3 Politică ALDE: Încep să iasă la suprafață toate tunurile date de Guvernul PNL în perioada stării de urgență. Nu v-a ieșit combinația?

ALDE: Încep să iasă la suprafață toate tunurile date de Guvernul PNL în perioada stării de urgență. Nu v-a ieșit combinația?

de Laura Dinu    |    29 Iul 2020   •   15:11
ALDE: Încep să iasă la suprafață toate tunurile date de Guvernul PNL în perioada stării de urgență. Nu v-a ieșit combinația?
Sursa foto: hepta

Reprezentanții ALDE au postat un mesaj pe o rețea socială în care vor să scoată în evidență ”tunurile date de Guvernul PNL în perioada stării de urgență”.

”Iată că încep să iasă la suprafață toate tunurile date de Guvernul PNL în perioada stării de urgență!

1) Guvernul a cumpărat măști de la compania de stat UNIFARM la suprapreț, cu un adaos de 71%

2) nerespectarea în totalitate a prevederilor legale privind angajarea cheltuielilor aferente comenzilor de achiziții efectuate în perioada stării de urgență

3) alcool sanitar cumpărat la suprapreț

PNL pare că și-a schimbat sloganul din "prin noi înșine" în "pentru noi înșine".

Ce va zice Ludovic acum? Iar sunt instituțiile statului rele că vor să le strice combinațiile?

Dacă v-ați fi preocupat să protejați populația la fel de mult cum v-ați agitat să faceți afaceri pe banii statului, atunci lucrurile poate că ar fi stat altfel!

P.S. Cu măștile de 115 milioane ce se întâmplă? Nu v-a ieșit combinația?”, scriu reprezentanții ALDE pe rețeaua socială. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close