Antena 3 CNN Politică ALDE, reacție dură la declarația lui Ludovic Orban privind obligativitatea purtării măștii în aer liber

ALDE, reacție dură la declarația lui Ludovic Orban privind obligativitatea purtării măștii în aer liber

Reprezentanții ALDE au postat un mesaj pe o rețea socială în care critică declarația premierului Ludovic Orban cu privire la introducerea obligativității purtării măștii de protecție în aer liber. ”Înainte de a impune noi măsuri în privința extinderii măsurii de purtare a măștilor asigurați-vă că oamenii nevoiași nu trebuie să mai cheltuie banii de mâncare și medicamente pe măștile la suprapreț din farmacii”, scriu aceștia.

ALDE, reacție dură la declarația lui Ludovic Orban privind obligativitatea purtării măștii în aer liber
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    27 Iul 2020   •   14:20

”Înainte de a purta orice discuție despre introducerea obligativității purtării măștii de protecție în aer liber, dl Orban și Guvernul PNL trebuie să facă mai întâi următorul lucru: să dea persoanelor vulnerabile măștile de protecție promise!

Sunt deja zile bune de când licitația a avut loc! Au trecut aproape 2 luni de când le-au promis și nu au făcut nimic!

ALDE: Ieșiți din birouri în România reală

Așadar, înainte de a impune noi măsuri în privința extinderii măsurii de purtare a măștilor asigurați-vă că oamenii nevoiași nu trebuie să mai cheltuie banii de mâncare și medicamente pe măștile la suprapreț din farmacii.

Ieșiți din birouri în România reală!”, scriu reprezentanții ALDE pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: ALDE Ludovic Orban
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close