Antena 3 CNN Politică Aluatul creşte şi se dospeşte. Sorina Plăcintă şi-a mărit conturile de pe urma şomerilor. Câţi bani au intrat în conturile ONG-ului ei

Aluatul creşte şi se dospeşte. Sorina Plăcintă şi-a mărit conturile de pe urma şomerilor. Câţi bani au intrat în conturile ONG-ului ei

Aluatul creşte şi se dospeşte. Sorina Plăcintă şi-a mărit conturile de pe urma şomerilor. Câţi bani au intrat în conturile ONG-ului ei
de O.P.    |    22 Mai 2012   •   05:39

Senatoarea PDL Sorina Plăcintă a profitat din plin de pe urma şomerilor. În ultimii doi ani, firma şi ONG-ul său au obţinut contracte de aproximativ 118.500 de lei de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vrancea, condusă de o fostă angajată a senatoarei, pentru a organiza cursuri de recalificare pentru şomeri.

Senatoarea PDL Sorina Plăcintă profită din plin de pe urma şomerilor. În ultimii doi ani, firma şi ONG-ul său au obţinut contracte de aproximativ 118.500 de lei de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vrancea, condusă de o fostă angajată a senatoarei care, în plus, locuieşte pe aceeaşi stradă cu Sorina Plăcintă.

Parlamentarul PDL a reuşit să organizeze, pe bani publici, în ultimii doi ani, câteva cursuri de calificare pentru ocupaţii ce au legătură directă cu obiectivul de activitate al firmelor sale din Focşani. Astfel, societatea comercială Sorste SA pe care o deţine Sorina Plăcintă are lipici la contractele cu statul, bucurându-se în ultimii ani de o atenţie sporită din partea AJOFM Vrancea.

De curând, Sorste SA a primit de la instituţia publică ce veghează soarta şomerilor aproximativ 30.000 de lei pentru a organiza cursuri de calificare pentru câteva zeci de bucătari şi mecanici.

Şi anul trecut firma a primit, de la aceeaşi instituţie a statului aproximativ 28.500 de lei pentru a se ocupa de reconversia profesională a câtorva zeci de şomeri vrânceni. Coincidenţă sau nu, AJOFM Vrancea este condusă, potrivit presei, chiar de fosta directoare generală a firmei lui Plăcintă, Iozefina Iaru.




×
Subiecte în articol: sorina placinta ONG
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close