Antena 3 CNN Politică Anastase despre Năstase: "Avocat bun, dar care îşi practică meseria unde nu este cazul"

Anastase despre Năstase: "Avocat bun, dar care îşi practică meseria unde nu este cazul"

Anastase despre Năstase: "Avocat bun, dar care îşi practică meseria unde nu este cazul"
Sursa foto: Roberta Anastase
17 Iun 2009   •   13:37

"Adrian Năstase este un avocat bun, dar care îşi practică meseria unde nu este cazul", a declarat preşedintele camerei Deputaţilor, Roberta Anastase referindu-se la scandalul din Parlament, soldat cu suspendarea şedinţei de plen în care trebuia dat avizul pentru anchetarea fostului premier PSD în cazul Zambaccian 1.
Într-un interviu acordat postului RFI, Anastase a susţinut că Parlamentul nu trebuie să-i apere pe cei care încalcă legea. "Adrian Năstase este un avocat bun, dar care îşi exercită meseria acolo unde nu este cazul. Noi suntem un Parlament care face legi, nu-i apărăm pe cei care încalcă legea", a comentat şeful Camerei.
"E şi un paradox: omul, acolo, în justiţie are şansa să-şi dovedească nevinovăţia. Eu nu înţeleg de ce, lucrurile astea ar trebui să treacă atât de uşor, să fim aşa de relaxaţi şi să spunem: ŤDa, să meargă acoloť. E până la urmă o şansă de reabilitare a lui", a mai apreciat Anastase.
"Din păcate, se pare că lucrurile sunt mult mai complicate sau că într-adevăr probabil că există un anumit grad de vinovăţie de se ezită cu aşa străşnicie justiţia", a conchis democrat-liberala.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close