Antena 3 CNN Politică Anastase: Geoană provoacă milă, e cuprins de frisoane electorale

Anastase: Geoană provoacă milă, e cuprins de frisoane electorale

Anastase: Geoană provoacă milă, e cuprins de frisoane electorale
Sursa foto: Roberta Anastase
11 Mai 2009   •   17:44

Liderul PSD, Mircea Geoană este atât de speriat de această campanie electorală, încât nu mai ştie ce vorbeşte, a declarat luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, prognozând că "nu îl mai ţin puterile să ajungă la finalul ei". Anastase a afirmat că celor din PDL le este milă de liderul PSD.
"O primă concluzie pe care o putem trage este că pe domnul Geoană nu îl mai ţin puterile să ajungă la finişul campaniei prezidenţiale, altfel nu ne putem explica atacurile pe care astăzi le-a făcut, lipsite de fond, de substanţă, mincinoase, la adresa preşedintelui Traian Băsescu, a fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei şi a actualului ministru al justiţiei, Cătălin Predoiu", a spus Anastase, secretar executiv al PDL.
Anastase a trecut prin revistă "câteva din bâlbele electorale ale lui Mircea Geoană" lanste pe tema codurilor juridice. "Dânsul spunea luni, 6 aprilie, că graba suspectă de a avea toate codurile adoptate în 15 mai nu reprezintă o politică care să fie o solicitare a Bruxelles-ului, ci o nevoie artificială. Două zile mai târziu, afirma că intenţia de a adopta rapid codurile este chiar dăunătoare pentru România. Acelaşi Geoană, plin de sine, vorbea, câteva zile mai târziu, pe aceeaşi temă a codurilor, spunând că Barrot i-a transmis că pentru Comisia Europeană calitatea e mai importantă ca viteza", a exemplificat Anastase.
Democrat-liberala a pus noul atac lansat de Geoană la adresa Cotroceniului pe seama aceloraşi bâlbe. "Iată astăzi, îl vedem din nou cuprins de frisoane electorale, gesticulează speriat că neadoptarea rapidă a Codurilor va atrage sancţiuni economice din partea Comisiei Europene şi, mai mult, încearcă să îl facă responsabil pentru aceste potenţiale sancţiuni pe preşedintele Traian Băsescu, încercând, de altfel să se exonereze de orice fel de responsabilitate" a mai spus Anastase.
Ea a ţinut să precizeze că "celor din PDL le inspiră milă Mircea Geoană, pentru că este atât de speriat de această campanie electorală în care s-a antrenat încât nici el nu mai ştie ce vorbeşte".
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close