Antena 3 CNN Politică Baconschi şi Udrea, huiduiţi la Iaşi. Ministrul de Externe: Nu prin manipulare vom depăşi criza

Baconschi şi Udrea, huiduiţi la Iaşi. Ministrul de Externe: Nu prin manipulare vom depăşi criza

Baconschi şi Udrea, huiduiţi la Iaşi. Ministrul de Externe: Nu prin manipulare vom depăşi criza
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Ian 2011   •   11:24

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a fost huiduit şi fluierat, luni, la Iaşi, de către o parte din oamenii prezenţi la manifestările de Ziua Unirii Principatelor. Baconschi a făcut un apel la unitate şi le-a spus celor prezenţi că nu prin manipulare vom reuşi să depăşim criza economică. Nici Elena Udrea nu a scăpat de fluierăturile mulţimii.

Teodor Baconschi a declarat că românii au datoria, indiferent de opţiunile politice, să le transmită generaţiilor viitoare un stat modern, iar "tensiunile artificiale împinse la extrem pa patima politică, uneori iraţională" nu este benefică.

"Majoritatea de bun simţ a românilor gândesc româneşte, ştiu cât de importantă este unitatea naţiunii", a spus Baconschi.

"Numai prin muncă şi respect, nu prin manipulare vom reuşi să depăşim acest moment" al crizei economice, le-a mai spus ministrul de Externe participanţilor.



Pe tot parcursul discursului, Baconschi a fost huiduit şi fluierat de mulţime. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu miniştrul Elena Udrea. Aceasta a fost huiduită în momentul în care a depus o coroană de flori din partea Guvernului la statuia lui Al.I.Cuza.

 
 

×
Subiecte în articol: Teodor Baconschi Elena Udrea Iași unire
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close