Antena 3 CNN Politică Bănicioiu, despre colegul Stănişoară: Poate nu e un brand atât de negativ ca Videanu sau Udrea

Bănicioiu, despre colegul Stănişoară: Poate nu e un brand atât de negativ ca Videanu sau Udrea

Bănicioiu, despre colegul Stănişoară: Poate nu e un brand atât de negativ ca Videanu sau Udrea
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    06 Mar 2013   •   21:32

Social democratul Nicolae Bănicioiu este de părere că viitorul său coleg Mihai Stănişoară, care şi-a anunţat astăzi dorinţa de a se înscrie în PNL, nu este un brand atât de negativ ca Videanu sau Udrea.

"Nu sunt un mare fan al foştilor PDL-işti. Stănişoară n-a fost cel mai rău dintre PDL-işti şi cu siguranţă nu va nici cel mai bun dintre liberali. Poate nu e un brand atât de negativ ca Videanu, Udrea. Îndrăznesc să sper că nu vom ajunge acolo", a spus amuzat PSD-istul Nicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului, miercuri, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.


Astăzi, deputatul Mihai Stănişoară a anunţat că a luat decizia de a se înscrie în echipa Partidului Naţional Liberal după "o chibzuinţă intensă".

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.
   
În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării. El a fost şi senator PDL.





×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close