Antena 3 CNN Politică Băsescu: Romanii au cucerit Dacia, românii cuceresc Italia, sub conducerea lui Traian

Băsescu: Romanii au cucerit Dacia, românii cuceresc Italia, sub conducerea lui Traian

Băsescu: Romanii au cucerit Dacia, românii cuceresc Italia, sub conducerea lui Traian
05 Aug 2008   •   20:04

Preşedintele Traian Băsescu îşi etalează din nou simţul umorului, de data aceasta, în faţa unei delegaţii de oameni de afaceri austrieci, dispuşi să investească în zona Dunării. "Romanii au cucerit Dacia, iar acum a venit rândul românilor să cucerească Italia. Bineînţeles, ambele evenimente s-au petrecut sub conducerea Traianilor", glumeşte preşedintele. Întrebat de unde ştie acest banc, şeful statului răspunde: ?De la Berlusconi?.



Băsescu le-a vorbit oamenilor de afaceri austrieci despre cât de bine ar fi să investească în infrastructura fluvială pe Dunăre. Dar până la drumurile pe ape, unul dintre invitaţi a remarcat problemele pe care România le are cu drumurile pe uscat.

Acesta i-a spus preşedintelui că, deşi drumul de la Timişoara la Orşova e în lucru, a văzut că foarte multe utilaje stăteau. Şeful statului a avut o explicaţie.

?Probabil erau în pauza de prânz!?, intuieşte Băsescu. Preşedintele nu se abţine, totuşi, de la comentarii. ?Cei mai mari constructori sunt austrieci sau germani. Nu ştiu de ce stăteau?, încheie preşedintele.

Antena3

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close