Antena 3 CNN Politică Băsescu vrea sesiune extraordinară pentru avizarea urmăririi penale în cazurile Mitrea şi Năstase

Băsescu vrea sesiune extraordinară pentru avizarea urmăririi penale în cazurile Mitrea şi Năstase

Băsescu vrea sesiune extraordinară pentru avizarea urmăririi penale în cazurile Mitrea şi Năstase
28 Iul 2008   •   19:53

În urma raportului Uniunii Europene, preşedintele Traian Băsescu a cerut conducerii Parlamentului organizarea unei sesiuni extrordinare pentru avizarea urmăririi penale a unor foşti miniştri şi actuali parlamentari. Băsescu vrea neapărat ca avizele de începere a urmăririi penale în cazurile Mitrea şi Năstase să fie discutate până în toamnă când Parlamentul se întoarce la muncă. Solicitarea va fi luată în discuţie de Camera Deputaţilor miercuri, într-o şedinţă a Biroului Permanent.

Şi camera superioară a Parlamentului a primit o astfel de solicitare pentru discutarea cazurilor Şereş şi Păcuraru, însă până la această oră nu există nicio reacţie a conducerii Senatului. În solicitarea preşedintelui se specifică şi perioada organizării sesiunii extraordinare: prima decadă a lunii august.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că în zilele următoare va face o analiză, din perspectiva Preşedinţiei, a raportului prezentat de Comisia Europeană în 23 iulie, ocazie cu care va oferi amănunte despre scrisoarea trimisă luni Parlamentului.

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close