Antena 3 CNN Politică Becali, eurodeputatul "pac-pac": "Eu ştiu engleza, o simt în mine. O mai repet puţin şi gata?

Becali, eurodeputatul "pac-pac": "Eu ştiu engleza, o simt în mine. O mai repet puţin şi gata?

Becali, eurodeputatul "pac-pac": "Eu ştiu engleza, o simt în mine. O mai repet puţin şi gata?
Sursa foto: Gigi Becali
08 Iun 2009   •   16:12

Viitorul europarlamentar George Becali nu-şi face nici un fel de probleme faţă de handicapul său lingvistic. Cum nu s-a născut poliglot, iar limba engleză, esenţială pentru comunicarea la Parlamentul European, nu s-a lipit până acum de el cum trebuie, patronul din Pipera are două ambiţii: să devină cel mai recunoscut europarlamentar şi să ?crească? limba enegleză pe care o "simte" în el. Becali mai are o problemă. Până în prezent instanţa nu a dat curs solicitării sale de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara după ce a fost implicat în scandalul unei vendete personale soldată cu sechestrarea unor hoţi de maşini.

"Eu ştiu engleza, o simt în mine. O mai repet puţin, cam o lună şi gata. Ştiu să vorbesc engleza, dar nu ştiu să pronunţ cum trebuie. După ce ajung acolo o să fie altfel, o să mă obişnuiesc cu engleza pentru că o să o tot vorbesc" a susţinut Becali.
Candidatul PRM a pretins că nu necunoaşterea limbii engleze nu-l va împiedica să ?crească? politic. "Odată cu intrarea mea în Parlamentul Europei, ambiţia mea de a reuşi va fi mai mare. Până mi se termină mandatul vreau să fiu cel mai recunoscut europarlamentar. De asemenea, mai vreau ca Steaua să devină o forţă europeană, pentru că eu aşa voi fi identificat, ca patron al unei echipe de fotbal, şi de aia vreau să reuşesc. Este prima mea reuşită politică în şase ani şi de acum înainte vreau să cresc pe linie politică", a spus Becali.
Patronul echipei Steaua a mai anunţat că statutul de europarlamentar va duce la o schimbare în propria atitudine. "Va trebui să am o altă atitudine, altfel trebuie să te cerţi cu Ungureanu şi Stolojan. Doar nu mă compar eu cu Stolojan, chiar dacă se crede el mare economist şi finanţist. O să vedem noi cine e mai deştept acolo, la Parlamentul European, vedem acolo cine vine cu idei mai bune, cine are iniţiative...", s-a umflat în pene Gigi Becali.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close