Antena 3 CNN Politică Berceanu: Formula ?garantat de Vanghelie? nu e suficientă pentru numirea cuiva la TAROM

Berceanu: Formula ?garantat de Vanghelie? nu e suficientă pentru numirea cuiva la TAROM

Berceanu:  Formula ?garantat de Vanghelie? nu e suficientă pentru numirea cuiva la TAROM
Sursa foto: Radu Berceanu
28 Mai 2009   •   15:46

Formula ?garantat de Vanghelie? nu este suficientă pentru numirea unei persoane în funcţia de director al TAROM, a declarat joi, la Constanţa, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Democrat-liberalul a susţinut că nu-l va numi niciodată pe Adrian Iovan, protejatul lui Vanghelie, în fruntea acestei instituţii.
?Pe domnul Iovan n-o să-l pun niciodată director?, a spus Berceanu, care a explicat că într-un an de criză este nevoie de echilibru la TAROM o ?companie mică, necăjită, într-un colţ sud-est european?.
Berceanu a arătat că dacă va primi o propunere de persoană care să fie mai competentă decât cei care sunt acum, o va numi cu mare plăcere, indiferent de unde ar veni.
?Am primit tot felul de propuneri şi le-am respins. Spre deosebire de alte domenii mai pământene, aici eu - ştiţi că sunt inginer de aviaţie şi mai ştiu câte ceva în domeniul ăsta - ştiu mai mult decât dl Vanghelie şi alţii. Siguranţa este un element extrem de important şi numai formula Garantat de Vanghelie nu e suficientă?, a declarat Berceanu.
Ministrul a luat peste picior şi propunerea PSD de numire a unui preot la conducerea CFR Turism. ?Din moment ce a fos trimis de colegii noştri de la PSD l-am numit, rugându-l să dea binecuvântarea pe acolo, ca să nu se mai fure de sub nasul lor Hotelul Astoria, cum s-a furat. Eventual să facă nişte cereri divine ca eventual să câştigăm procesul şi să luăm hotelul înapoi şi să aibă grijă de patrimoiul care e acolo, aşa cum ar avea grijă de patrimoniul de la vechiul loc de muncă?, a mai declarat Berceanu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close