Antena 3 CNN Politică Berceanu: PSD este liber să rupă protocolul de guvernare

Berceanu: PSD este liber să rupă protocolul de guvernare

Berceanu: PSD este liber să rupă protocolul de guvernare
Sursa foto: berceanu
29 Mai 2009   •   04:25

Vicepreşedintele PD-L Radu Berceanu a declarat, în staţiunea Mamaia, că protocolul PSD-PDL la nivel local se poate rupe, afirmând că "trăim într-o ţară liberă şi democratică, în care Constituţia ne dă voie să rupem diverse lucruri".

"Dacă doresc să rupă ceva, trăim într-o ţară liberă şi democratică, în care Constituţia ne dă voie să rupem diverse lucruri. Cel puţin astfel de înţelegeri. Nu ştiu de ce permanent trebuie să aibă o aşa atitudine, probabil ca sp fie în atenţie.
Eu cred că am făcut această coaliţie pentru că este o perioadă foarte grea şi pentru că într-o perioadă grea e bine să fie o conducere cu o largă majoritate, care să nu aibă probleme în Parlament. In rest, chestii mici din acestea, ma interesează prea puţin", a declarat Berceanu.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz, a precizat, joi, că a primit o scrisoare din partea prim-vicepreşedintelui PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu, în care acesta îşi exprimă nemulţumirile faţă de modul în care se fac numirile în funcţiile de conducere a deconcentratelor din judeţ şi de colaborarea în coaliţie.

Duvăz a declarat că nemulţumirile lui Nicuşor Constantinescu faţă de întârzierile în numirile la şefia deconcentratelor din Constanţa sunt îndreptăţite, urmând ca problema să fie tranşată în şedinţa coaliţiei.

Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a susţinut, joi, că nu a citit scrisoarea trimisă de prim-vicepreşedintele filalei, Nicuşor Constantinescu, conducerii PSD.

Mazare a adăugat ca nu se revoltă împotriva lui Geoană. "Nu se revolta Mazare deloc impotriva lui Geoana, daca are ceva de zis, zice Mazare. Dar Nicusor a pus niste probleme acolo care inteleg ca pe fond asa sunt", a sustinut Mazăre.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close