Antena 3 CNN Politică Blaga: Am venit cu soluţii, nu cu fantasmagorii. Oprescu: Lupta cu maşinăria partidelor e grea

Blaga: Am venit cu soluţii, nu cu fantasmagorii. Oprescu: Lupta cu maşinăria partidelor e grea

<font color=red>Blaga:</font> Am venit cu soluţii, nu cu fantasmagorii. <font color=red>Oprescu:</font> Lupta cu maşinăria partidelor e grea
01 Iun 2008   •   21:57

?Eu am venit cu soluţii clare, nu cu fantasmagorii gen autostrada zburătoare", a declarat Vasile Blaga, candidatul PD-L la Primăria Capitalei, în urma rezultatelor alegerilor la locale desfăşurate duminică. El a menţionat că scorul foarte bun la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) face ca, prin redistribuiri, PDL să aibă jumătate din numărul viitorilor consilieri.



Candidatul independent Sorin Oprescu, care a obţinut poziţia a doua şi s-a calificat în turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei a declarat că ?lupta unui independent cu maşinăria partidelor este grea? pentru că ?un independent nu are pâinea şi cuţitul în mână şi este cel mai vulnerabil. În premieră, un candidat independent se califică pentru turul doi în cursa pentru Primăria Bucureştiului?, a spus Oprescu.

În ceea ce-l priveşte pe contracandidatul său, Vasile Blaga, Sorin Oprescu consideră ?că este un candidat mai slab pregătit, soluţiile lui Orban privind traficul sunt mai coerente decat cele ale lui Blaga.?



Sorin Oprescu a încheiat precizând că va fi ?un primar independent fără interese dictate de un partid sau de şeful unui partid.?

Vasile Blaga şi Sorin Oprescu se vor întâlni în turul doi al alegerilor locale pentru Bcureşti, cei doi candidând pentru funcţia de Primar al oraşului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close