Antena 3 CNN Politică Blaga: Guvernul va funcţiona până în toamnă, chiar dacă Geoană "este şi la putere şi în opoziţie"

Blaga: Guvernul va funcţiona până în toamnă, chiar dacă Geoană "este şi la putere şi în opoziţie"

Blaga: Guvernul va funcţiona până în toamnă, chiar dacă Geoană "este şi la putere şi în opoziţie"
Sursa foto: Vasile Blaga
15 Mai 2009   •   17:32

Guvernul va funcţiona în formula actuală cel puţin până în toamnă, chiar dacă Mircea Geoană, "ca şi în mandatul precedent, este şi la putere şi în opoziţie", a prognozat vineri, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga.
"Cei din PSD vor avea în continuare acelaşi discurs, dar cred că în Guvern lucrurile vor merge totuşi bine. Domnul Geoană are însă o mare dificultate: ca şi în mandatul precedent, este şi la putere şi în opoziţie. A fost şi cu UDMR şi cu liberalii şi aşa vrea şi acum, i-a plăcut stilul pentru că a beneficiat de foarte mulţi bani şi de la guvernul liberal?, a susţinut Blaga.
Secretarul general al PD-L a profeţit că actualul Guvern va funcţiona în mod sigur până în toamnă. "Va merge sigur, dacă PSD iese de la Guvernare, Geoană nu mai este preşedinte, ce-i aşa complicat? Eu am mai spus, PSD are propriul calendar electoral, noi am făcut o căsătorie din interes?, a explicat Blaga.
Ministrul a exclus însă scenariul unui guvern minoritar format de PDL. ?Nu ne-am propus să formăm un Guvern minoritar; România are nevoie de stabilitate. Nu văd că nu merge Guvernul. Eu nu glumesc când e vorba de guvernare, glumeşte des Vanghelie, eu nu glumesc?, a mai afirmat liderul democrat-liberal.
Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close