Antena 3 CNN Politică Blaga îşi avertizează subordonaţii PDL din Capitală: "Aşteptăm cel puţin scorul din noiembrie"

Blaga îşi avertizează subordonaţii PDL din Capitală: "Aşteptăm cel puţin scorul din noiembrie"

Blaga îşi avertizează subordonaţii PDL din Capitală: "Aşteptăm cel puţin scorul din noiembrie"
Sursa foto: Vasile Blaga
21 Mai 2009   •   18:22

Bucureştiul trebuie să obţină un scor de peste 40% la alegerile pentru Parlamentul European, iar filialele PDL din ţară trebuie să întrunească cel puţin rezultatul electoral de la parlamentarele din noiembrie, a declarat joi secretarul general al acestui partid, Vasile Blaga, prezent la lansarea pe Capitală a eurocandidaţilor democrat-liberali. Blaga a atras atenţia asistenţei că în această campanie, PDL concurează şi nu merge cot la cot cu partenerii PSD.
?Suntem într-o campanie în care suntem cot la cot cu PSD. Să nu ne amăgim. Suntem într-o campanie în care dacă nu câştigăm Bucureştiul nu vom câştiga ţara? a afirmat Blaga, avertizându-şi colegii de partid să fie conşţienţi că nu au partid aliat în această campanie.
Dealtfel Blaga şi-a reluat acuzaţiile la adresa colegilor de guvernare social-democraţi care ?încearcă să fenteze guvernare şi să fie şi la putere şi în opoziţie?.
Secretarul general al PDL a prezentat şi obiectivul electoral pentru filiala bucureşteană: peste 40% la alegerile din iunie, pentru ca ?Bucureştiul să devină din nou vioara întâi şi să ducă partidul spre victorie?.
Blaga a cerut liderilor fiecărei filiale de sector să-şi intensifice eforturile pentru a tripla mobilizarea la vot şi a obţine un scor electoral mai bun comparativ cu rezultatele din toamna anului trecut de la parlamentare.
?Aşteptăm cel puţin scorul din noiembrie? a susţinut Blaga. Surse democrat-liberale au dezvăluit că liderii filialelor care nu vor reuşi să obţină un scor cel puţin similar cu cele de la alegerile parlamnetare vor risca debarcarea lor din funcţiile de conducere drept sancţiune.
Antena3.ro

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close