Antena 3 CNN Politică Blaga şi Boureanu sunt investigaţi de inspectorii ANI

Blaga şi Boureanu sunt investigaţi de inspectorii ANI

Blaga şi Boureanu sunt investigaţi de inspectorii ANI
25 Iul 2008   •   08:52

Averile parlamentarilor PD-L Vasile Blaga şi Cristian Boureanu sunt cercetate de Agenţia Naţională de Integritate, potrivit unor dezvăluiri din Cotidianul. Legea nu le permite membrilor Agenţiei să dezvăluie numele demnitarilor pe care îi verifică. Cu toate astea, surse din mediul politic, preluate de Cotidianul, susţin că democrat liberalul Vasile Blaga este în vizorul ANI după ce ar fi cumpărat de la senatorul UDMR Verestoy Attila, o locuinţă în valoare de 800.000 de euro.

Şi Cristian Boureanu se află în atenţia inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate după ce ar fi cumpărat un teren din Sinaia la un preţ mult sub nivelul pieţei şi asta în condiţiile în care terenul era la un pas de a fi retrocedat. După un an, deputatul PD-L a vândut acest teren, la un preţ de cinci ori mai mare, decât preţul cu care l-a achiziţionat.

Tot Cotidianul, în urmă cu patru zile a dezvăluit că pe lista Agenţiei Naţionale de Integritate, care cuprinde 90 de nume, s-ar afla şi deputaţii Daniela Buruiană, Nicolae Bădălău şi Ion Dumitru. Contactaţi de Antena 3, Daniela Buruiană şi Nicolae Bădălău au negat acuzaţiile aduse, spunând că declaraţiile de avere sunt legale şi pot fi verificate de orice instituţie a statului.

Antena3


×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close