Antena 3 CNN Politică Blaga şi parte din echipa sa nu au mai candidat la nici o funcţie după pierderea şefiei PDL

Blaga şi parte din echipa sa nu au mai candidat la nici o funcţie după pierderea şefiei PDL

Blaga şi parte din echipa sa nu au mai candidat la nici o funcţie după pierderea şefiei PDL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Mai 2011   •   18:40

Echipa lui Emil Boc susţine că îl vrea pe Blaga în Biroul Permanent al partidului. Oamenii proaspătului preşedinte Boc reales la şefia PDL i-au oferit lui Blaga funcţia de secretar general. Oferta a fost refuzată, iar Ioan Oltean a devenit secretar general.

Vasile Blaga a decis să nu mai candideze pentru nici o funcţie de conducere a partidului, după ce a pierdut preşedinţia PDL. Susţinătorii lui Boc l-ar fi vrut însă în forurile de conducere ale partidului.

O parte dintre colegii de echipă ai lui Vasile Blaga au renunţat să mai candideze pentru vreo funcţie în PDL, după ce favoritul lor a pierdut preşedinţia partidului. Cezar Preda s-a retras din cursa pentru funcţia de secretar general al partidului şi nici nu a mai venit la şedinţă. Cristian Boureanu  şi Constantin Ostaficiuc au renunţat la competiţia pentru un scaun de prim-vicepreşedinte.

Au fost însă şi oameni din echipa lui Blaga care au candidat pentru funcţii de conducere în PDL. Sorin Frunzăverde a câştigat chiar un post de prim-vicepreşedinte.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close