Antena 3 CNN Politică Boc: Nici un ministru PDL nu se va ascunde în spatele colegilor de partid (VIDEO)

Boc: Nici un ministru PDL nu se va ascunde în spatele colegilor de partid (VIDEO)

Boc: Nici un ministru PDL nu se va ascunde în spatele colegilor de partid (VIDEO)
Sursa foto: Emil Boc
23 Iun 2009   •   16:20

Nimeni nu este mai presus de lege. Fiecare ministru PDL se va prezenta în faţa autorităţilor pentru da explicaţii despre faptele sale dacă li se va cere de către instituţiile competente. Acesta este mesajul pe care Colegiul Director al PDL a decis marţi să-l transmită public din anumite considerente de imagine.

Premierul Emil Boc a ţinut să precizeze că partidul nu va permite nimănui să se ascundă în spatele colegilor sau a subterfugiilor mai mult sau mai puţin legale pentru a evita să dea explicaţii pentru faptele săvărşitze sau pentru care este învinuit.

?Nimeni nu este mai presus de lege. Fiecare ministru demnitar al PDL se va prezenta în faţa autorităţilor pentru a da explicaţiile necesare. Nimeni nu se va ascunde în spatele colegilor de partid pentru faptele pe care le-a săvârşit sau a fost acuzată? a explicat Boc poziţia PDL.

Referindu-se la Ridzi, liderul democrat-liberal a arătat că parlamentarii partidului vor vota ?în concordanţă cu legea şi solicitările instituţiilor abilitate?, însă Boc a ţinut să sublinieze că aşteaptă concluziile comisiilor şi instituţiilor de anchetă. Liderul PDL a subliniat că nu s-a pus până în prezent în partid problema suspendării sau demiterii lui Ridzi din funcţia de ministru al Tineretului.

?Până acum, din datele prezentate, acuzaţiile nu se justifică? a conchis Boc.



Antena3.ro

×
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close