Antena 3 CNN Politică Boc: Sunt convins că Elena Băsescu îşi va anunţa reînscrierea în PD-L în această seară (VIDEO)

Boc: Sunt convins că Elena Băsescu îşi va anunţa reînscrierea în PD-L în această seară (VIDEO)

Boc: Sunt convins că Elena Băsescu îşi va anunţa reînscrierea în PD-L în această seară (VIDEO)
Sursa foto: Emil Boc
07 Iun 2009   •   21:51

"Sunt convins ca anunţul Elenei Băsescu cu privire la trecerea în PD-L va avea loc în această seară. Deja am felicitat-o public pentru performanţa sa", a declarat, duminică, Emil Boc, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Sinteza Zilei, dedicate alegerilor europarlamentare.



Mezina preşedintelui Traian Băsescu a anunţat, în luna martie, că va demisiona din PDL, pentru a candida ca independentă la Parlamentul European. Elena Băsescu a explicat că a recurs la retragerea din PD-L ca urmare a campaniei negative derulate în presă împotriva sa şi pentru a feri partidul de consecinţele de imagine rezultate.

Tot atunci, Elena Băsescu a precizat că, dacă va câştiga locul de eurodeputat dorit, va reveni în PD-L după alegerile europarlamentare.

"Nu tata mi-a impus candidatura şi nici partidul nu a acţionat servil acceptându-mi candidatura. Nu doresc să mă ascund după o listă, nu doresc ca tatăl meu să fie acuzat de nepotism şi nu doresc ca PD-L să aleagă între mine şi intelectuali. Am decis să demisionez din PD-L şi să candidez independent cu menţiunea că voi reveni în partid în urma alegerilor din 7 iunie", spunea atunci fiica preşedintelui Băsescu.



Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close